BEŞİKTAŞ'TAN YUSUF YAZICI HAMLESİ!

Beşiktaş'ta gündem Yusuf Yazıcı'ya yeniden çevrildi...
Haberin yayılanma tarihi:04 Ekim 2023, Çarşamba

Kartal Transferde İlk İş Olarak 10 Numara Takviyesi Yapmayı Planlıyor;

Siyah- Beyazlılar, Chamberlain ve Bakhtiyor'un yanı sıra Ghezzal ve Rashica'nın da bu bölgenin ideal oyuncuları olmaması nedeniyle mutlaka bir 10 numara transferi gerçekleştirmek istiyor.

Kara Kartal, Avrupa'da top koşturan bir 10 numara için şimdiden arayışlara başladığı aktarılırken en kuvvetli adayın Yusuf Yazıcı olduğu belirtildi. Sezon başı transferinde de Beşiktaş'ın gündemini uzun süre meşgul eden 26 yaşındaki futbolcu için bir kez daha girişim yapılabileceği kaydedildi.

YERLİ OLMASI EN BÜYÜK AVANTAJI

Fransız temsilcisi Lille ile olan sözleşmesinde son sezonuna girecek olan Yusuf'u uygun bir rakama kadroya katmak için şimdiden detaylı bir çalışmaya başlanacağı gelen haberler arasında.

Hocası Şenol Güneş ve abisi olarak gördüğü Burak Yılmaz faktörü nedeniyle Yusuf'un da Beşiktaş'a sıcak bakacağı görüşü kulislerde konuşuluyor. Piyasa değeri 9 Milyon Euro olan 10 numara, geçen sezonun devre arasını da Trabzonspor'da kiralık olarak geçirmişti. 1.84 boyundaki futbolcunun olası transferi, yerli statüsünde olması da Beşiktaş'ın işine yarayacak diğer özelliği olacak.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki