''BİZİM ÇOCUKLARIN'' AVUSTURYA İLE HESAP GÖRME VAKTİ!

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Viyana’da 6-1 yenildiğimiz rakibimizden rövanşı son 16 turunda alma fırsatı ayağımıza geldi...
Haberin yayılanma tarihi:28 Haziran 2024, Cuma

AY YILDIZLILAR ÇOK MOTİVE;

2024 Avrupa Şampiyonası’nın sürpriz takımlarından Avusturya ile son 16 turunda 2 Temmuz’da karşılaşacağız. Maçın adresi Leipzig... D Grubu’nu lider bitiren  Avusturya ilk maçında Fransa’ya Wöber’in kendi kalesine attığı golle 1-0 yenilse de diğer iki sınavında Polonya ve Hollanda’yı yenmeyi başardı.

Zorlu gruptan lider çıkan Avusturya son 16 turunda rakibimiz oldu. Zorlu karşılaşmaya futbolcularımız da ayrı bir motivasyon ile hazırlanıyor. 

FİNALLERDE İLK KEZ

A Milliler, turnuva hazırlıkları kapsamında Avusturya ile oynadığı 26 Mart’taki hazırlık maçını 6-1 kaybetmişti. Viyana’daki karşılaşmada tek golümüzü Hakan Çalhanoğlu penaltıdan kaydetmişti. Özellikle savunma hataları canımızı çok yakmıştı.

Türkiye, Avusturya ile oynadığı 17 maçta 7 galibiyet alırken 9 mağlubiyet yaşadı, bir karşılaşma da berabere sonuçlandı. İki ekip Avrupa Şampiyonası finallerinde ilk kez karşı karşıya gelecek.

Skor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki