BRONCHORST ADIM ADIM BEŞİKTAŞ'A!

Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü oluyor...
Haberin yayılanma tarihi:03 Ocak 2024, Çarşamba

ANLAŞMA TAMAM;

Son olarak İskoç ekibi Glasgow Rangers'ı çalıştıran Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş'la anlaşmak üzere. Voetbal International'ın haberine göre; 48 yaşındaki teknik adamın Beşiktaş'la son görüşmesi olumlu sonuçlandı. Bronckhorst, milli futbolcu Rıdvan Yılmaz'ın Glasgow Rangers'a transfer döneminde takımın başındaydı. Rıdvan, Glasgow’da Bronckhorst ile çalışmıştı.

GÖREV ALDIĞI TAKIMLAR

Bronckhorst, Glasgow Rangers'ta 68 maçta 2.01, bir önceki takımı Guangzhou City'de 23 maçta 1.22 ve Feyenord'da 176 maçta 1.99'lık başarı ortalaması elde etmişti. 51 yaşındaki çalıştırıcı, teknik direktör kariyeri boyunca 6 kupa kazandı. Feyenoord ile 2016-2017 yılında lig şampiyonluğuna ulaşan Bronckhorst, 2015-16 ile 2017-18 yıllarında da Hollanda Kupası'nda zafere ulaştı. Ayrıca, Hollanda Süper Kupası'nı da 2 kez kazanmayı başardı. 2021-22 yılında Rangers'ı çalıştıran Bronckhorst, İskoç FA Cup'ı da kupa koleksiyonuna koymayı başardı.

FEYYAZ UÇAR AÇIKLAMA YAPTI

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar yaptığı açıklamada, "Henüz teknik direktör konusunda anlaşma sağlamadık. Başkanımız bugün 2-3 aday ile görüştü. Fakat henüz anlaşma sağladığımız bir teknik direktör yok." ifadelerini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki