BU ADAM BEŞİKTAŞ'I BATIRIR!

Aman Hasan Başkan Dikkat...
Haberin yayılanma tarihi:24 Şubat 2024, Cumartesi

Beşiktaş'ta Kadro Dışı Bırakılan Oyuncularla İlgili Dikkat Çekici Bir Menajerlik Hamlesi Gerçekleşti;

İskoç menajer Willie McKay, Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı 5 oyuncunun satışında ve yapılacak transferlerde aracılık etmesi için anlaşıldı. Ancak McKay'ın suç dosyası oldukça kabarık.

Willie McKay, adını 2019'da uçağı düşen Emiliano Sala transferiyle duyurmuştu. Ancak McKay'ın dolandırıcılık, kulüplerin küme düşmesine neden olma gibi karanlık olaylarla ilişkilendirilmiş bir geçmişi bulunuyor. 63 yaşındaki McKay'in artık menajerlik lisansı olmamasına rağmen büyük bir şirketin gizli patronu olduğu belirtiliyor.

AT YARIŞLARINA DA MERAKLI!

McKay'in geçmişinde, vergi ödememek için Monako'ya yerleşmek zorunda kalması, transfer piyasasını ele geçirmekle ve milyonları prensliğe taşımakla suçlanması gibi olaylar yer alıyor. 2007'de Londra Polisi tarafından Portsmouth FC ile bağlantılı dört kişiyle birlikte tutuklanan McKay, İngiltere'de 2 yıl uzaklaştırma cezasına çarptırıldı.

McKay'in at yarışlarına olan ilgisi, kendi ahırını kurması ve hayvanların elde ettiği galibiyetlerle büyük bir servet kazanması gibi farklı alanlardaki yaşantısı da dikkat çekiyor. Kokain kullanma suçu nedeniyle araç kullanmasının yasaklandığı bir dönem de geçiren McKay, şimdi Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı oyuncuların transfer işlemleri için devreye girmiş durumda.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki