'BU SEZON BÖYLE GEÇECEK!'

Ercan TANER yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Şubat 2024, Salı

Kısır Futbol Seyrederken Canı Sıkılıyor İnsanın Maç Biraz Heyecan Vermeli;

Futbol seyircisi şanslı çünkü natif çok maç var. Böyle zevksiz geçen maçları TV seyircisi affetmiyor ve kanalı hemen değiştiriyor. Güzel şeyler sergilemek lazım. Beşiktaş gibi ilk devre bir isabetli şut ve ceza sahasında gol beklentisi olarak 0.11 gibi çok kötü bir rakamla soyunma odasına gitmek taraftarın beklentisini karşılamadı.

Muçi'nin Yeri Tam 10 Numara Pozisyonu!

Kanada yakın forvet düşüncesi ona ve takıma pek fayda getirmez. Kayserispor baktı Beşiktaş gelemiyor, ataklarını artırdı. Direk izin verse öne bile geçebilirdi ev sahibi. Beşiktaş’ın bilinç altına yerleşmiş kırılganlık hala devam ediyor zaman zaman.

Santos’un elindeki kadroda hayal kırıklığı Rebiç’in dışında kanat forveti yoktu. Mecburen üç santrafor ile başladı. Kanat hücumcuları yoksa işiniz gol atmak yönünden çok zor olur. Bir de savunma oyuncuları hücuma çıkmada etkisiz kalınca gol beklentiniz düşüyor. Gedson ve Amartey üretim yönünden hiçbir şey yapamadılar.

Forvet hattının olduğu bölgede toplar çabuk kaybedildi. Muçi dışında top tutabilen oyuncu olmazsa kontratak yersiniz. Her rakip bu plana sadık kalmak ister. Zaynutdinov, joker olarak transfer edildi. Değişik mevkilerde oynayabiliyor. Hepsini kabul ediyorum ama ortalama bir oyuncu. Albenisi yok derler ya, öyle.

Dünya yıkılsa umurunda olmaz denilen insanların yeşil sahada olanları da var. Adı Rebic. Tam bir hayal kırıklığı yaşatıyor şu ana kadar. Mert'in nefis kurtarışı olmasa maçı kaybedecekti Beşiktaş. Bu sezon böyle geçecek.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki