'BU TAKIMA BİRAZ DAHA MORAL LAZIM!'

Alen MARKARYAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Şubat 2024, Pazartesi

Dokuz Yüz Liraya Deplasman Bileti Mi Olur? Olur Kardeşim Olur. Yapıyorlar İşte;

Kimse de bir şey demiyor... Halbuki ucuz yapsalar hem kendileri kazanacak hem de dolu tribünler ayrı keyif verecek insanlara... Senelerdir söylüyoruz, ne desek boş... Kart görürlerse G.Saray maçında oynayamazlar dedikodularına inat ideale yakın kadroyla çıktık sahaya... İstanbulspor'un ara ara öne çıkıp atağa kalkması Beşiktaş'ı diri tutup cevap vermeye itti ilk 10 dakikada.... Gol diye kalktığımız bir pozisyon var ama derli toplu gelmemiz iyi... Şu frikik atışlarında geçen zaman inanılır gibi değil... Sanki bana karnıyarık tarifi veriyorlar 12'de kazandığımız atışı 16'da kullandık iyi mi!!! 4 dakika ne yapıyorsunuz birader ya!.. Rakibin kontrasıyla ne oluyor diye ayağa kalktığımızda daha iskemleye oturmadan o heyecanı Beşiktaş'ın atağında devam ettirdik... Ve Kılıçsoy'un harika golüne şapka çıkardık.

Şimdi Yazıcılar Yazsın Çocuğun Bonservisi 100 Lira Oldu Diye.

Golü hâlâ ayakta alkışlıyoruz.... Tebrikler kardeşime.... Gol attıktan sonra geri çekilme hastalığımız devam ediyor... İstanbul'un üst üste atak geliştirmesini dakikalarca seyrettik... Bu genetik midir bu takımda hoca mı öyle söylüyor çözemedim... İkinci yarıda yine İstanbul'un gelişlerini seyrettik ama gidiş bileti bizim elimizdeydi... Daha doğrusu Muçi'nin ayaklarında... Şut çeken ayaklara hasrettik ya senelerdir!!!

Allah iki tane birden verdi bize bu sene... Orta sahadan kaptığımız top Muçi'nin ceza sahası dışından çektiği şutla ağlara gittiğinde en derin nefesi Santos almıştır... Çok geliyorlar adamın üzerine biraz rahatlaması lazım... 2-0... Özgüven artması nedir, nasıl olur diye bir ders olsa örnek olarak 2-0 dan sonraki Beşiktaş'ı gösterebiliriz... Hem oyunu rölantiye almadaki sakinlik hem hocanın oyuncu değişiklikleri hem de tribündeki rehavet... Hatta Aboubakar ve Ghezzal'ın oyuna girişi bile.. Durgunluk demeyeceğim bunun adına zira Konya ile kupa maçı var ve moral bize en lazım olan şey... Hadi bakalım hayırlısı.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki