BURAK YILMAZ; 'EN BÜYÜK GÜVENCEM OYUNCULARIM!'

Beşiktaş Teknik Sorumlusu idman öncesi önemli açıklamalar yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Ekim 2023, Cuma

"YENİ HOCALARIMIZ BİZE GÜÇ KATACAK"

"Benim isteğimle aramıza iki hocamız daha katıldı. Bu şekilde devam edeceğiz. Bize güç katacaklarını düşünüyorum. İki yeni hocamız yakından tanıdığım isimler. Geçen sene Marsilya - Lille maçına gittiğimde Hari ile orada görüşmüştüm. Onlara teşekkür ediyorum. Davetim üzerine hiç ikiletmeden buraya geldiler.

'GALATASARAY MAÇINA HAZIR OLACAĞIZ'

Derbiye yüzde 100 hazır olacağız. Yeter ki milli takımlardaki oyuncularımız sağlıklı bir şekilde dönsünler. Ben kendime ve ekibime güveniyorum. Futbolcularıma ve camiama güveniyorum. Ben rahatım. Oyuncularıma güvenim sonsuz. Büyük bir camiayı temsil ettiğimin farkındayım. Benim en büyük güvencem oyuncularım."

GEDSON FERNANDES VE SALİH UÇAN SORUSUNA CEVAP

Burak Yılmaz, Gedson Fernandes ve Salih Uçan'ın Galatasaray derbisinde oynayıp oynayamayacağı sorusuna ise şöyle cevap verdi:

"Sağlık ekibimiz derbiye yetişmeleri için elinden geleni yapıyor. Yetişirlerse çok mutlu oluruz. Yetişmezse onların yerine oynayacak oyuncular Beşiktaş oyuncusudur. Ben umutluyum ve mutluyum. Onların yerine oynayacak olanlar da ellerinden geleni yapacaktır."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki