'ÇALIŞKANLIK, DİSİPLİN, TAKIMDAŞLIK!'

Ali ECE yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:04 Eylül 2023, Pazartesi

Şenol Hoca Tekrar Göreve Gelir Gelmez İlk İcraatı Kaleyi Mert’e Emanet Etmekti;

Mert, Sivasspor maçında yine kritik bir kurtarışla Beşiktaş taraftarının rahat bir son 15 dakika izlemesini sağladı. Hocanın gelir gelmez ikinci icraatı Rosier’yi gereksiz kırmızı kart görmemesi için kamuoyunda isim vererek uyarması ve Onur Bulut’un mümkünse alınması talimatı olmuştu. Rosier erkenden şanssız bir sarı kart görmesine rağmen ikincisini görmedi, maçın kalanında son derece soğukkanlı ve aklı başında oynadı. İki maç önce sağ öndeki eksiği kapatan Onur Bulut, iki maçtır Masuaku’nun yokluğunda sol bekte Beşiktaşlı’ya rahat nefes aldırıyor, Şenol Güneş’in forma adaleti bir kez daha Beşiktaş’ın kolektif gücünü arttırıyor.

Necip stoperde yine iyi bir maç çıkartırken partneri Colley bir kez daha duran topta skor katkısını yaptı. Performansı yükseltebilir Elvedi veya Dier gibi lider bir oyuncunun yanında Colley, Marcelo veya Pepe’nin yanındaki Tosic gibi stoperlik performansını da yükseltebilir. Önlerindeki Amir hem duran hem de durmayan toplardaki performansını yükseltmeye devam ediyor. Salih yokken onun işlerini de üstlendi. Gedson zaten Aboubakar ile beraber Beşiktaş’ın en değerli oyuncusu. Alex Oxlade da antrenmanda iyi çalışıp Salih yokken 11’de şans buldu, ilk yarıda daha iyiydi. Sakatlanıp çalışmaya devam ettikçe verimini daha uzun süreye yayabilir. Rashica, Aboubakar ile kısa sürede uyum sağladı, onun asistiyle golünü de attı.

Fırsat İyi Değerlendirilmeli

Muleka iki maçtır kenar forvetin talep ettiği gol atmak dışındaki diğer alanlarda da gelişim gösterdi. Başta Ege oyuna sonradan giren herkes katkı verirken Ghezzal son dakikalarda da olsa sahalara döndü. Şenol Güneş eldeki oyuncu malzemesiyle yavaş yavaş da olsa hücum-savunma dengesinde ilerleme sağlıyor. Bunu hızlandırıp ligde ve Avrupa’da hedefe ulaşmak için kalan kısa sürede iş yönetime düşüyor. Taraftarla gerçekten arayı bulmak için transferdeki son 24 saat bulunmaz fırsat aslında , bunu iyi değerlendirmeleri yeter de artabilir.

Fanatik

Etiketler: Ali Ece   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki