CHAMBERLAİN GİDİYOR TORRES GELİYOR!

Zirve yarışından bir hayli uzak kalan Beşiktaş'ta yeni yönetimle birlikte çalışmaları hızlandı...
Haberin yayılanma tarihi:04 Ocak 2024, Perşembe

Chamberlain'in Yerine Torres;

El Gol'e göre; Beşiktaş, Sevilla forması giyen Oliver Torres'i gündemine aldı.Haberde Torres'in hem 8 hem de 10 numarada oynayabilmesi İspanyol oyuncuyu Siyah-Beyazlılar için cazip bir seçenek haline getirdiği belirtildi.

Oliver Torres bu sezon Sevilla formasıyla 20 maçta süre aldı.

29 yaşındaki futbolcu, 1 asistlik bir performans sergiledi. Torres'in Sevilla ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri ise 6 Milyon Euro.

İSPANYOL BASINI YAZDI

Sezon başında yaptığı transferlerle eleştirilen Kartal, sergilenen oyun ve alınan sonuçlarla taraftarını memnun edemedi. Durumu tersine çevirmek için kolları sıvayan yeni yönetimin öncelik verdiği konulardan biri de orta saha transferi. Beşiktaş'ta sezon başında kadroya katılan Alex Oxlade-Chamberlain, Corendon Alanyaspor ile oynanan mücadelede sakatlık geçirdi. İngiliz oyuncunun yapılan tetkikler sonrası sol uyluk arka adalesinde (Biseps Femoris) tam kat yırtık tespit edildiği açıklandı. Ameliyat edilen Chamberlain'in sezonun geri kalanında forma giymesi beklenmiyor.

Alex Oxlade-Chamberlain yerine takviye yapacak olan Beşiktaş ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, Siyah-Beyazlıların gündemindeki orta sahayı açıkladı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki