''CİRO IMMOBİLE VE RAFA SİLVA FARKI!''

Kara Kartal'ın, efsane golcüsü Ali GÜLTİKEN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:30 Ağustos 2024, Cuma

Beşiktaş'a Gelen Yıldız Oyuncaların Işığı, Beşiktaş'ı Aydınlatmaya Devam Ediyor;

Hem kendileri parlıyor, hem de takımdaki tüm oyuncuları parlatmaya devam ediyorlar. Lugano karşısında Beşiktaş'ın muazzam hücum yönünü bir kez daha gördük. Her maç ise üstünü koymaya devam ediyor. Bu kadar üretken bir takım olmak normalde uzun zaman alır. Birlikte oynama alışkanlığı ister. Fakat Beşiktaş yeni bir çok oyuncusuyla sanki uzun dönemdir bir arada oynuyormuş gibi harika işler yapıyor.

Futbolda Taktik, Sistem, Organizasyon Birlikte Oynamak Gibi Bir Çok Şey Önemli.

Temel her zaman bunların üzerine oturtulur. Bunun yanında tüm bunların gelişimi için olmazsa olmaz olanı da yetenekli ve kaliteli futbolculardır. Beşiktaş özellikle , Immobile ve Rafa Silva'nın gelişiyle birlikte bambaşka bir kimliğe büründü. Yanlarına Fernandes'i, Rashica'yı Semih'i ve Muchi'yi alarak muazzam bir hücum gücü oluşturdular. Beşiktaş o kadar etkili oynuyor ki her maç atılan birçok gol çok normalmiş gibi görünüyor. Lugano, Beşiktaş'ı sistem olarak dengeleyebileceğini düşünmüş olsa da bu tür oyuncuları durdurabilme şansı bulamadı. Immobile ve Rafa Silva, yeteneklilerin yanı sıra takım içine oyun coşkusunu da getirdiler. Coşku ile beraber tempo da geldi. Atılan gollerin hepsi birbirinden güzel jeneriklik gollerdi.

Beşiktaş, bu sezon bu golleri fazlasıyla atmaya devam edecektir. Taraftarlar da büyük keyifle tribünde yerine alacaktır.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki