COLLEY'İN GÖZÜ REKORDA!

Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Omar, bu sezon Siyah-Beyazlı formayla 7 gole ulaştı ve gözünü rekora dikti...
Haberin yayılanma tarihi:06 Nisan 2024, Cumartesi

MİLLİ ARADA GÖZE GİRDİ;

Kara Kartal’ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, lige verilen milli arayı iyi değerlendirmişti. İdmanlardaki başarısını hazırlık maçlarında da gösterip golünü atan Aboubakar, teknik ekibi memnun etmişti.

SANTOS UMDUĞUNU BULAMADI

Özellikle yüksek antrenman performansı sonrasında Aboubakar’ı Başakşehir karşılaşmasında ilk 11’de görevlendiren teknik direktör Fernando Santos, tecrübeli oyuncudan istediği verimi alamadı.

İDMANDA BAŞKA SAHADA BAŞKA!

Takıma skor katkısı yapmak bir kenara antrenmanlardaki formunun adeta kıyısından bile geçemeyen ve sezon sonunda yolların ayrılmasına karar verilen Aboubakar, Santos’u üzdü. Öyle ki Başakşehir maçında Kara Kartal'ın tek golünü Omar Colley kaydetti, Başakşehir'in tek sayısı da eski Beşiktaşlı Emirhan İlkhan'dan geldi.

ARTIK DAHA MESAFELİ

Geldiği günden bu yana yıldız oyuncudan ümidi kesmeyen Santos'un da artık Aboubakar'a daha mesafeli yaklaşacağı kaydedildi.

2024'ÜN İLK GOLÜ

Kartal’da Omar Colley, bu golle ligdeki gol sayısını 6’ya, totalde de 7’ye yükseltti. Süper Lig’de son golünü 18. haftadaki Hatayspor müsabakasında 25 Aralık 2023 tarihinde atan 31 yaşındaki futbolcu, uzun süreli gol hasretine de son verdi.

6 TAKIMI BOŞ GEÇMEDİ

Colley, Hatayspor’un yanı sıra Alanyaspor, Samsunspor, Sivasspor ve Pendikspor maçlarında da gol sevinci yaşamıştı.

SAMPDORİA VE GENK...

Yıldız savunmacı, kalan haftalarında gollerine devam edip 2019-20 sezonunda Sampdoria, 2017-18’deki Genk dönemlerini geride bırakıp 11’e ulaşarak kariyer rekoru kırmayı hedefliyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki