COPA AMERİKA HAREKATI BAŞLIYOR!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, iki yıldız futbolcu üzerine yoğunlaştı. Bu anlamda operasyonu ise geçtiğimiz haftalarda danışman olarak göreve başlayan Brad Friedel yürütüyor...
Haberin yayılanma tarihi:23 Haziran 2024, Pazar

İLK HEDEF Dİ MARİA;

Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica’nın formasını giyen Arjantinli süperstarın kontratı sona erdi fakat yeni adresi henüz belli olmadı. Şu anda Arjantin Milli Takımı ile birlikte Copa America için ABD’de bulunan 36 yaşındaki kanat oyuncusuna teklif yapılacak. Buna göre Kara Kartal’ın şartları ve hedefleri Di Maria’ya anlatılacak.

48 Maç 17 Gol, 15 Asist!

Di Maria, ilerleyen yaşına rağmen geçtiğimiz sezon 48 maçta 17 kez rakip fileleri havalandırırken, 15 de gol pası verdi

Stoper Adayı Johan Mojica

Brad Friedel’in, Copa America’da görüşme yapacağı bir diğer isim ise Johan Mojica… Kolombiyalı stoper, geçtiğimiz sezonu Osasuna’da kiralık olarak geçirdi. Kulübü Villarreal’e geri dönen 31 yaşındaki sol bekin, kontratı ise 2026 yılında sona eriyor. Ancak İspanyol ekibi, deneyimli savunmacı ile yola devam etmeye pek sıcak bakmıyor. Bu yüzden Copa America sonrasında Mojica’nın, yeni adresini belirlemek istediği bilgisine ulaşıldı.

Giovanni Çok İstiyor

Tam da bu noktada Friedel’in, devreye girip, iki isme de Siyah-Beyazlı formayı giydirmesi bekleniyor. Söz konusu iki futbolcuyu teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un da çok istediği öğrenildi.

Hücumcu Oyuncu

Mojica, sol bek olmasına rağmen oldukça hücumcu bir oyuncu. Kolombiyalı, görev verilmesi halinde sol kanatta forma giyebiliyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki