DEV KULÜPLER SEMİH'İN PEŞİNDE!

Genç yıldız için dünyanın dev takımları devreye girdi...
Haberin yayılanma tarihi:07 Şubat 2024, Çarşamba

Lig'de Çıkışa Geçmek İsteyen Beşiktaş'ta Flaş Gelişmeler Yaşanıyor;

Yeni hocası Fernando Santos ile toparlanma sürecine giren Siyah Beyazlılarda genç yıldız Semih Kılıçsoy, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeye başlamıştı. Avrupa'dan da birçok kulübün radarına giren Semih ile ilgili beklenen haber geldi. Genç yıldız için dünyanın dev takımları devreye girdi.

 SCOUTLAR GÖREVE!

Beşiktaş'ın genç forveti Semih Kılıçsoy, futbol gündeminin 1 numarasından düşmüyor. 18 yaşındaki futbolcu, 11 maçta 7 gol ve 1 asist üreterek 15 üst düzey ligde skora en fazla katkı sağlayan 18 yaş altı oyuncu olurken, dev kulüpleri de peşine taktı. Almanya'dan Dortmund ve Frankfurt, İngiltere'den Arsenal ve Aston Villa, İspanya'dan Atletico Madrid, İtalya'dan da Juventus, Semih için scout ekiplerini görevlendirdi.

Özellikle Dortmund'un, sezon başından beri oyuncuyu izlediği ve bütün şartlarını zorlayacağı, her karşılaşmasına da temsilcisini yollayacağı bildirildi. 

DEMİR EGE TIKNAZ DA LİSTELERİNDE

Demir Ege Tıknaz'ı 2021'de UEFA Gençlik Ligi'ndeki Dortmund-Beşiktaş mücadelesinden sonra takibe aldıkları ama oyuncunun sakatlığı nedeniyle beklemeye geçtikleri, şimdi ise tekrar genç orta sahanın gündemlerinde olduğu aktarıldı. Semih Kılıçsoy'un da EURO 2024'te A Milli Takım'da boy göstererek değerini katlayacağını düşündüğü, Siyah-Beyazlı takıma da maddi olarak daha büyük katkı vermek istediği aktarıldı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki