‘DOSTUM EKREM İMAMOĞLU’NA SÖYLEYİN BAKIRKÖY’E KARA KARTAL BAŞKAN YAKIŞIR!’

Bjk Kongre üyesi ve Bakırköy belediye başkan aday adayı Dr. Hüseyin ÖZKAHRAMAN, Duyduk Mu? & Medya Kartalı genel yayın yönetmeni Hakan ÖNCÜL’e projeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu…
Haberin yayılanma tarihi:23 Ocak 2024, Salı

BEŞİKTAŞ VE HÜSEYİN ÖZKAHRAMAN;

Ben Sivas Divriği’nde top oynardım ve doğal olarak herkesin bir takımı vardı. Rahmetli Yusuf TUNAOĞLU hayranlığım beni BEŞİKTAŞ aşığı yaptı. Kızım da 7.5 yaşında ve o da hasta BEŞİKTAŞLI. 2014 yılına kadar hastanem vardı. İnanın Beşiktaş yenilse işe gitmiyordum. 90’lı yıllarda Süleyman SEBA zamanında kongre üyesi oldum.

KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

1972 yılında İstanbul Bakırköy’e geldim. Önce Bakırköy lisesini bitirdim, devamında Çapa diş hekimliği fakültesinden mezun oldum. Meslek hayatıma da ilk olarak Bakırköy’de başladım. Bu arada mesleğim ile ilgili kesintisiz eğitimler aldım. 4 Ayrı dalda yüksek lisans yaptım. Bunun üçü Almanya, birde diş eti hastalıkları ile Lüksemburg üniversitesinde yüksek lisans gördüm. Ayrıca hastane işletmeciliği ve insan yönetimi hakkında da yüksek lisan yaptım. Bir doktoram da Bilkent üniversitesi siyaset bilimi.

2001 yılında CHP’ye geldim. 40 seneyi aşkındır Bakırköy’de yaşıyorum. Ekrem İMAMOĞLU ile birlikte görev yaptım. Kendisinin dost ve arkadaşı olmaktan gurur duyuyorum. Beraber ilçe başkanlığı yaptık. 3. Bölgede inanılmaz bir tanınırlığımız var. Bunun nedeni bir ara özel hastanemiz olması, diş hekimi olmam ve birde ben Sivas’lıyım. Bölgemde inanılmaz bir hemşerilerimin yoğunluğu var.

BAKIRKÖY İÇİN DEV PROJELER HAZIR!

* Bakırköy’de, yerinde yönetimi daha da zenginleştireceğiz. Halkın yönetimini mahallelere indireceğiz. Mahalle sakinleri arasında 15 Kişilik heyetler oluşturacağız. Her yapacağımız yatırımı Millete soracağız. Asla bir parti şovenizmi olmayacak.

* Bakırköy’de 17 tane spor kulübümüz var. Bunlardan bir tanesi de efsane oyuncumuz Ali GÜLTİKEN’in çıktığı Yücespor. Spora ve gençlere büyük önem vereceğiz.

* Bakırköy’ün insanı kültür seviyesi yüksek, son derece titiz ve emeklilerimizin bol olduğu bir yer. Buranın halkı temizliğe büyük önem verir. Kendilerine ter temiz bir semt sözümüzü şimdiden verebilirim.

BAKIRKÖY VE DEPREM GERÇEĞİ

Bu harika semtin en büyük sorununun kentsel dönüşüm ve deprem gerçeği olduğunun farkındayız. Olası bir Marmara depreminin 7-7,5 şiddetinde olacağı, tüm uzmanlarımız tarafından ön görülüyor. Marmara denizinde olası gerçekleşecek bir kırılma merkezine, Bakırköy 18 KM. uzaklıkta. Semtimizde 12 bin adet bina var. 11 bini betonarme, bin tanesi yığma bina. Bu binalarında % 85’i, 99 senesinde yaşadığımız depremden önce yapılan eskimiş, yorgun binalardır. Biz göreve gelir gelmez, depreme karşı dirençli kentleri yaratmaya başlayacağız. İnşallah Ekrem İMAMOĞLU’da İstanbul’u yeniden kazanacak ve İBB ile birlikte Bakırköy’ümüzü yeniden en sağlam şekilde inşa edeceğiz. 3 Kurum uyum içerinde çalışıp, acil kodu ile semtimizi uçuracağız.

SAĞLIK!

Biz kısmetse seçildikten hemen sonra, 3 ayrı yere belediye sağlık evleri açacağız. İçerisinde çocuk, poliklinik uzmanları ve hemşirelerimiz olacak. Acil bölümü ve ambulansımız da olacak.

Bakırköy’ümüz inanılmaz hayvan sever kişiler. Kesinlikle bir hayvan hastanesi açacağız. Burası özellikle sokak hayvanlarımızı tedavi, kontrol edeceğimiz butik bir hastane olacak. Veteriner hekimlerimiz orada olacak ve tüm hizmet verenlerin ücretleri belediyemiz tarafından karşılanacak. Sahipli hayvanlarımızda burada tedavi görecek. Örneğin, kanadı kırılmış bir Martı bulan vatandaşımız hastaneye getirdiğinde muayene ücretini de belediyemiz karşılayacak.

YEŞİL ALAN VE OTOPARK

Bakırköy’ün en önemli sorunlarından birisi de, maalesef otopark ve yeşil alan. Otoparkları yerin altına indireceğiz. Yolları ve kaldırımları hemen yenileceğiz. Park ve bahçeleri belediyenin kontrolüne alacağız.

Son 25 yıl belediyeleri Adalet ve kalkınma partisi yönetiyordu. Bakırköy halkı ağırlıklı olarak CHP seçmeni olduğu için maalesef semtimize bir çivi dahi çakmadılar. Ne zaman Sn. Ekrem İMAMOĞLU İBB başkanı seçilince, Bakırköy’e ciddi yatırımlar yapıldı. Semtimizde bulunan 3 büyük dere olduğu için yağmur yağdığında sel felaketleri yaşardık. Şimdi Sn. İMAMOĞLU bu dereleri ıslah edince, ne kadar yağmur yağarsa yağsın sel baskını vs. yaşamıyoruz. Semtimizin tarihi yerleri de var. Bakırköy 1386 yılına kadar Konstantin tarafından eğlence yeri olarak kuruluyor. 1926 senesinde adı Bakırköy ilçesi oluyor ve İstanbul’a bağlanıyor. Daha bundan 15 gün önce, Ataköy’de bulunan 300 yıllık Baruthane çürümeye terk edilmiş bir yerdi. Ekrem Bey burayı restore etti, Osmanlı’dan bize miras kalan bu yeri Bakırköy’ümüze hediye etti.

BAKIRKÖY'E KARA KARTAL BAŞKAN

Son olarak Beşiktaş’ı çok sevdiğimi bir kez daha söylemek istiyorum. Yeni yönetimden umutluyum. İyi bir hoca getirdiler. Beşiktaşlıları görünce, akrabalarımı görmüş gibi hissediyor ve çok mutlu oluyorum. Hepsine ayrı ayrı selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Onlardan ricam şudur ki, BEŞİKTAŞLI bir belediye başkanı BAKIRKÖY’e yakışır. Ekrem İMAMOĞLU iyi bir sporcudur. Kendisine ulaşsınlar. BEŞİKTAŞ’ı da çok sever. Kendisine desinler ki BAKIRKÖY’e BEŞİKTAŞLI bir belediye başkanı Hüseyin ÖZKAHRAMAN yakışır. Kendilerinden talep ve rica ediyorum. Sizlere de ilgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum.

DUYDUK MU? / Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki