DUSAN'DAN HAKEM İSYANI!

Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında Fenerbahç'ye 96-88 mağlup olan Beşiktaş Emlakjet'te başantrenör Dusan Alimpijevic açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:31 Mayıs 2024, Cuma

'BİZ BÜYÜK KULÜBÜZ''

"Fenerbahçe Beko’yu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bugün elimizden geldiğince cesurca savaştık. Elimizden geldiğince diyorum çünkü 3 oyuncumuz oyunun başlarında 3’er faul alarak sorun yaşadı. Jonah Mathews 12 dakikada 5 faul ile oyun dışı kaldı. Ben anlamıyorum, bu kritere uyum sağlayamayacağını düşünen var mı? Geçen yıl EuroLeague'de oynadığını hatırlatmak isterim. Kimsenin kulübümüze bu şekilde davranmasına izin vermem. Biz geçmişi olan büyük bir kulübüz." açıklamalarında bulundu.

JONAH 1 YIL DAHA BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımı'nda ABD'li oyuncu Jonah Mathews'un sözleşmesi uzatıldı.Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 26 yaşındaki oyun kurucuyla 2024-2025 sezonu sonuna kadar mukavele imzalandığı belirtilerek, "2024-2025 sezonunda takımımızla beraber olacak sporcumuza üstün başarılar dileriz." denildi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki