ESKİ BAŞKANIN ''LANETİ'' BEŞİKTAŞ'IN PEŞİNİ BIRAKMIYOR!

Beşiktaş, Pendikspor deplasmanından tarihi hezimetle geri dönüyor...
Haberin yayılanma tarihi:20 Ocak 2024, Cumartesi

PENDİKSPOR 4 BEŞİKTAŞ O

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlılar, rakibi karşısında dağıldı. Maç Pendikspor'un 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Pendikspor'un galibiyet golleri 4. dakikada Umut Nayir, 70'de Halil Akbunar, 74'te Mame Thiam ve 82'de Nuno Sequeira'dan geldi. Bu sonuçla düşme hattına bulunan Pendikspor, puanını 19 yaptı. Beşiktaş ise 35 puanda kaldı.

PENDİKSPOR İLK KEZ 4 GOL ATTI!

Beşiktaş'ı 4 golle mağlup eden Pendikspor, Süper Lig'de ilk kez bir iç saha maçında 4 gol attı. Ev sahibi takım 12 Kasım 2023 tarihinde 1-0 kazandığı Samsunspor maçından bu yana ligdeki ilk galibiyetini aldı.

BEŞİKTAŞ'TA 4 DEĞİŞİKLİK

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor'a konuk olan Beşiktaş, son maçına göre kadroda 4 değişiklikle sahaya çıktı. Siyah-Beyazlı futbol takımı, Pendik Stadı'nda sağanak altında oynanan müsabakaya Mert Günok, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Bakhtiyor Zaynutdinov, Umut Meraş, Demir Ege Tıknaz, Tayfur Bingöl, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun 11'iyle başladı.

Yedek kulübesinde ise Ersin Destanoğlu, Jonas Svensson, Ante Rebic, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Jackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Yakup Arda Kılıç, Serkan Emrecan Terzi ve Emrecan Bulut yer aldı.

Teknik direktör Fernando Santos, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Eyüpspor'u 4-0 mağlup ettikleri mücadelede ilk 11'de görev verdiği oyunculardan Necip, Ghezzal ve Rebic'i yedeğe çekti, Salih Uçan ise sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı.

Santos, Pendikspor karşısında bu isimlerin yerine ilk 11'de Tayyip Talha, Tayfur, Rashica ve Semih'i tercih etti.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki