FERNANDES'İN ŞİFRESİ ORTAYA ÇIKTI!

Siyah Beyazlıların Portekizli yıldızı Gedson Fernandes, A Takım kariyerinde bir sezonda oynadığı resmi maçlarda en fazla 3 gol atabilmişti...
Haberin yayılanma tarihi:19 Eylül 2024, Perşembe

CESARET YÜKLEMESİ;

25 yaşındaki futbolcu, Sivasspor maçında 4 gole ulaşarak kariyer rekorunu kırarken, Trabzonspor deplasmanında da ağları bularak rekorunu geliştirdi. Portekizli orta sahanın bu değişiminde en önemli pay sahibi teknik direktör Giovanni van Bronckhorst oldu. Deneyimli teknik adam, futbolcusuyla yaz kampı sürecinde ilgilenirken, potansiyelini sahaya yansıtamadığını düşündü. Çok fazla geride oynayıp, öne çıktığında ise cesur olmadığını fark eden Hollandalı hoca, bu süreçte Gedson ile sık sık görüşme yaparak farklı bir kimlik inşa etti.

RAFA SILVA'YA YAKINLIK GOLCÜ YAPTI

25 yaşındaki futbolcuyu sahada merkezin de önüne konumlandıran Bronckhorst, yaz kampında "Senin yeteneklerinin sahaya yansıttığından daha fazlası olduğuna inanıyorum" dediği oyuncusuna öz güven aşıladı. Sahadaki rolünü de değiştirerek, başarılı orta sahanın daha fazla rakip ceza sahasına girmesini, hücum aksiyonlarının dışında kalmamasını ve Rafa Silva'ya daha yakın oynamasını istedi. Bu da Gedson'un eleştirildiği hücum yönünün gelişimini sağladı. Portekizli futbolcudan golcü kimliği ortaya çıktı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki