FERNANDO SANTOS "BİRİ AİLEME SALDIRIRSA YUMRUK GİBİ KARŞILIK VERİRİZ"

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için Tüpraş Stadı'nda Başkan Hasan Arat'ın da katıldığı imza töreni düzenlendi...
Haberin yayılanma tarihi:09 Ocak 2024, Salı

İŞTE SİYAH BEYAZLILARIN YENİ TEKNİK PATRONUNDAN AÇIKLAMALAR;

''İstanbul çok güzel bir şehir. İnanılmaz bir tarihi var. İnanılmaz bir tutku var burada. Portekiz'e de çok benziyor. Burası harika bir ülke. Burada çok iyi işler yapmak ve başarılar kazanmak istiyorum. Süleyman Seba'nın kültürünü yaşatmak için çalışacağız. Devasa bir kulübün parçası olmak, burada olmak çok önemli. 120 yıllık bir kulüp. Sadece bu da değil. Kazanılan zaferler, alınan kupalar...''

''Beşiktaş'a karşı iki kez rakip oldum. Bir kere İstanbul'da ve diğeri Ankara'da. İstanbul'u çok seviyorum, ailem de çok seviyor. Buraya gelmekten dolayı çok memnunum. Başkanımız ile birlikte başarılar yakalamak istiyoruz. Kulübümüzün tarihi çok iyi. Geçtiğimiz günlerde efsanevi başkan Süleyman Seba'yı andık.''

"ZAFERLER KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

"Birlik içerisinde çalışarak takım halinde sahada mücadele edebilmek önemli. Samet Aybaba ile telefonda birkaç kez konuştuk. Kendisiyle birlikte çalışacağız. Ligde iyi durumda değiliz. Hep beraber birlik olup zaferler kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Çalışacağız. Beşiktaş'ı daha iyi yere götürmek için sonuna kadar çalışacağız."

"ŞENOL GÜNEŞ BURADA DEĞERLİ İŞLER YAPTI"

"Geçmiş ile konuşmayı sevmem. Gelen her hoca değerli isimler, hepsinin farklı yöntemleri var. Sayın Şenol Güneş'i uzun yıllardır tanıyorum, burada değerli işler yaptı."

"KADROMUZU GÖZDEN GEÇİRMEMİZ LAZIM"

"Beşiktaşlı taraftarlara bu yolda ihtiyacımız var. Herkes bu hikayede çok önemli. Şu an sakin olmamız, gerçekçi olmamız ve kadromuzu gözden geçirmemiz lazım. Birlikte analiz edeceğiz. Kalite çok önemli, çok önemli bir detay."

"BİRİ AİLEME SALDIRIRSA YUMRUK GİBİ KARŞILIK VERİRİZ"

"Kalite, tutku, karakter ve sahada kulübü iyi temsil yeteneği gerek. Bunu göstermeleri gerekiyor. İyi bir oyuncu grubumuz var. Oyuncularıma ben aile olurum, benim aileme biri saldırırsa, bir yumruk gibi karşılık veririz. Önemli olan birlik olmak. Benim ve yardımcılarımın görüşleri önemli. Doğru yolu seçmeliyiz. Bu takımı iyi yerlere getirmek için çalışmalıyız. Daha çok maç var. Bu şekilde gelişebiliriz."

"PEPE, QUARESMA VE SIMAO İLE KONUŞTUM"

"Pepe ve Ricardo Quaresma ile konuştum. Büyük bir kulübe geldiğimi söylediler. Simao ile de konuştum, onunla iyi bir ilişkim var. Hepsi beni bu kararımdan dolayı tebrik etti."

"KAYBETTİĞİM ZAMAN UYUYAMIYORUM"

"Benim tek amacım kazanmak. Kaybettiğim zaman uyuyamıyorum. Benim takımım, her zaman kazanmak zorunda. Sahada savaşmak zorundayız. En kötü durumda bile savaşmak zorundayız. Sahaya ölmeye çıkmak zorundayız. Bunun dışında başka hiçbir şey işe yaramaz. Bu ruhu aşılamak istiyoruz."

"BAZI POZİSYONLARA TRANSFER LAZIM"

"Bazı pozisyonlara oyuncu almamız lazım. Başkanımız, her şeye karar verecek. En iyi çözümleri bulacağız. Bu takımın iyi çözümlere ihtiyacı var."

"GENÇLERLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ PLANLARIMIZ VAR"

"Semih Kılıçsoy, son 2 maçta 2 gol attı. Çok iyi genç oyuncularımız var. Onlarla ilgili çok önemli planlarımız var. 14 yıldır milli takımlardayım ama 20 yıla yakın kulüp takımlarında hocalık yaptım. Kulüp takımlarında her gün oyuncularla birlikte olup idman yapmayı çok özledim."

"ÇALIŞARAK, PLANLAYARAK BAŞARILARA GİDECEĞİZ"

"Beşiktaş maç kazanacak. Birkaç maç kazanmak yeterli değil. Önemli olan Beşiktaş'ın hedefi. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyon olmak, kupalar kazanmaktır.

Bu tarihinde var, bunu geri getirmek için çalışacağız. Bunun için iyi bir takım lazım. Bir günde sorunları çözemem. Çalışarak, planlayarak başarılara gideceğiz."

"FERNANDES ÇOK YETENEKLİ BİR OYUNCU"

"Gedson Fernandes'i 4 yıl önce Portekiz Milli Takımı'na ilk kez ben çağırdım. Çok yetenekli bir oyuncu, çok büyük bir profesyonel. Bizim için çok önemli bir oyuncu. İyi olmaya devam edecek. Oyuncular üzerinde bireysel konuşmayı sevmiyorum. Yanlış anlaşmalar olabilir. Türk, Portekizli birçok oyuncu tanıyorum. İyi idman yapmayan, iyi oynayamaz. Herkes kendini değerli hissedecek."

QUARESMA EURO 2016'YI KAZANDIĞIMIZDA ÖNEMLİ BİR ROL OYNADI

"Ricardo Quaresma inanılmaz bir oyuncu. EURO2016'yı kazandığımızda çok önemli bir yeri vardı. Ama her maçta oynamadı. Taktiksel durumlarda oyuncuyu oynatmayabilirsiniz ama bu önemsiz olduğu anlamına gelmez. Önemli olan, her oyuncunun Beşiktaş formasını giyerek gururlu olması."

"BÜYÜK İSİMLER DEĞİL BÜYÜK KARAKTERLER ALACAĞIZ"

''Bu takımda olan tüm oyuncularla konuşacağız. Burada olmak isteyenler ve kulübe saygı, sevgisi olanlara kapımız açık olacak. Büyük isimler değil, büyük karakterler getirmek zorundayız. Buraya kimse tatile gelemez. Benim buraya getirdiğim oyuncular çalışmaya gelmek zorunda. İsimler, oyuncular önemli ama karakter de önemli. Tabii bu gelecek isimler, Beşiktaş seviyesinde olmalı. Karakter anlamında özellikle çok iyi oyuncularla anlaşmaya çalışacağız.''

ROSIER VE ABOUBAKAR HAKKINDA

"Her oyuncu ile konuşacağız. Valentin Rosier, Vincent Aboubakar... Duyduklarımla karar almam, gördüklerime alırım. Bir oyuncu takımın parçası değilse, olmaz. Ancak önce gözlemlememiz, konuşmamız lazım. Gerçekten Beşiktaş'ta olmak isteyenler kimler?

Onlara kapımız açık. 3-4 oyuncuyu milli takıma almadım. Bazı şeyler bireysel değildir, benim için her şey disiplinle gerçekleşir. Bu sadece maç disiplini değil. Kurallar uymak, saygısızlık yapmamak. Kimse bu takımdan uzaklaştırılmış değil. Gitmek isteyen gider. Buraya bazı oyuncular getirmek zorundayız."

"RONALDO'YU DÜNYA KUPASI'NDA TAKTİKSEL KARAR ALARAK YEDEK BIRAKTIK"

"Cristiano Ronaldo'yu taktiksel bir karar alarak Dünya Kupası zamanı yedek bıraktık. Bu kararı almak zorundaydım ve doğru yaptım. Elenmeseydik, çok sıkıntı olmayacaktı. Benim için takım önemli."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki