'FORMASINI EN ÇOK GİYMEK İSTEDİĞİM TAKIMDAYIM!'

Milot Rashica, Beşiktaş Dergisi'ne özel açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:16 Eylül 2023, Cumartesi

GOL SEVİNCİNİ KARTAL SEMBOLU YAPARAK KUTLUYOR;

Hayatın önünüze getirdiği bazı semboller, ait olduğunuz yerin en büyük ipuçlarıdır. Kim olduğunuzu ve yolunuzun nereye çıkacağını belirler. Milot Rashica, futbol kariyerine başladığı ilk zamanlardan bu yana gol sevinçlerini uluslarının sembolü olan Kartal işaretiyle kutluyor.

ZAMAN İÇERİSİNDE GELİŞTİM

Kosova’dan ayrıldıktan sonra çok farklı ülkelerde futbol oynadım; Hollanda, İngiltere, Almanya ve şu anda Türkiye. Birçok futbolcuya ve futbol anlayışına denk geldim ve bu da bana bir hayli olumlu yansıdı. Nitekim herkesten ve her şeyden çok fazla bilgi edindim, öğrendim, kendimi geliştirdim. Gözlemlemeyi seven ve olumlu bulduğu yanları çalışarak kendime ekliyorum. Tüm öğrendiklerimden bir sentez oluşturarak futbol oynuyorum. Zaman içinde çok geliştim. Futbol yalnızca topu alıp koşmak değil, akabinde aynı anda yapmanız gerek birçok detay mevcut. Daha önce forma giydiğim ülkelerde öğrendiğim her şeyi yapmaya çalıştım.

UNUTULMAZ ATMOSFER

Her zaman skor lehinize olmayabilir ancak maç sona erdiğinde, her şeyi sahada bırakarak takımınıza fayda sağlayacak analizleri yapmanız gerekiyor. Mücadeleciyim, genel anlamda pes etmeyi sevmem zaten. Bu yüzden taraftarlarımızla bir hayli iyi anlaşacağımızı düşünüyorum. Umarım Beşiktaş taraftarlarına bahsettiğiniz mücadeleci kulüp efsaneleri kadar iyi bir futbol seyrettirebilirim. Öte yandan geçtiğimiz sezon rakip olarak da olsa stadımızda forma giydim ve müthiş bir atmosfer, kulakları sağır edebilecek kadar yüksek bir gürültü vardı. Kaldı ki Beşiktaş taraftarlarının kırdığı desibel rekorlarını da herkes biliyor. Bu yüzden daha önce rakip takım formasıyla çıktığım bu statta, şimdi Beşiktaş formasıyla oynayabilmek benim için şahane bir duygu. Beşiktaşlı taraftarların o büyük gürültüyle bizlerin arkasında olduklarını bilerek futbol oynayacağız ve bu güzel bir duygu.

'TAKIMDA İLETİŞİM HARİKA'

Şenol hocamızla da Burak hocamızla da konuşuyoruz. Açıkçası tüm takım ve teknik heyet çok iyi bir iletişimimiz var. Neler yapmam gerektiğini ve benden beklentilerini söylüyorlar bu da benim adıma işimi kolaylaştıran unsurlardan biri. Nitekim beni ve oynadığım futbolu da çok iyi biliyorlar bu yüzden de neler yapabileceğimi öngörüyorlar. Bu yüzden çok hızlı bir şekilde takıma adaptasyonumu sağlamaya çalışıyorlar.

PES ETMEK YOK

Umarım çok fazla gol ve asist yaparak skor katkısı üretirim. Her şeyden öte takımımızın iyi bir sezon geçirerek, bu yolun sonunda da sezonu şampiyonluk kupasıyla taçlandırmasını diliyorum. Her zaman her şey iyi gitmeyebilir ancak az önce sizin de söylediğiniz gibi saha için son düdük çalana kadar mücadeleyi bırakmayan bir futbol anlayışım var ve bu yüzden takımımız da taraftarlarımız da emin olabilirler ki o anki durum her ne olursa olsun son düdük çalana kadar pes etmeyen ve mücadeleyi bırakmayan bir Milot izleyecekler.

TARAFTARLARIMIZ DESTEK VERMEYE DEVAM ETSİN

Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Geldiğim ilk günden beri desteklerini hissediyorum. Taraftarlarımıza ve takımımıza yardımcı olmak adına elimden geleni yapacağım. Umarım her maç onları mutlu edebiliriz. Beşiktaşlı taraftarların takımlarına verdiği desteği tüm dünya biliyor ve gıpta ile izliyorlar haliyle onlardan destek vermelerini rica etmeyeceğim, bugüne kadar yaptıklarını bundan sonra da yapmaları bizlerin de sahada elimizden geleni yapmamız adına yeterli olacaktır. Umarım, bu sezonun sonunda hep birlikte şampiyonluk kupasına uzanır ve kutlamalar yaparız.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki