FRIEDEL KOLLARI SIVADI!

Teknik direktör Giovanni van Bronchorst, yeni sezon kadrosu için çalışmalarını sürdürürken takımın yeni danışmanı Brad Friedel'da devreye girmiş durumda...
Haberin yayılanma tarihi:11 Haziran 2024, Salı

FRIEDEL'IN HEDEFİ INSIGNE;

MLS ekibi Toronto forması giyen 33 yaşındaki kanat forvet, Avrupa’ya geri dönmeye sıcak bakıyor.Beşiktaş’ın danışmanlık görevine getirdiği Amerikalı Brad Friedel, ülkesindeki iyi ilişkilerini bu transferi bitirmek için kullanacak. Napoli performansıyla yıldızlaşan ve İtalya Milli Takım formasıyla 54 maçta 10 gole imza atan Insigne, bu sezon Toronto ile 10 maçta 3 gol ve 3 asist üretti. Görüşmelere başlayan Friedel, transferi kısa sürede bitirmeye çalışacak.

TAKİPTEKİ KALECİ ARABİSTAN'A GİDİYOR

Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Nassr, İtalya Serie A kulübü Juventus’tan kaleci Wojciech Szczesny’yi kadrosuna katmak istiyor. Bir dönem Beşiktaş’ın da takibinde bulunan oyuncunun sıradaki durağının Arabistan olması bekleniyor. Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 34 yaşındaki kaleci, 2017 yılında İngiliz kulübü Arsenal’den 18.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İtalyan ekibine transfer olmuştu. Juventus ile 252 maça çıkan tecrübeli kaleci, 3 İtalya Ligi, 3 İtalya Kupası ve 2 İtalya Süper Kupası kazanırken, 1 kez de sezonun kalecisi ödülünü aldı.

GENÇ YILDIZ RADARA GİRDİ

Teknik patronluk koltuğunu Bronckhorst’a emanet eden Beşiktaş, transferde gaza bastı. Siyah-Beyazlılar’da öncelik verilen bölgelerin başında sağ kanat geliyor. Ghezzal’ın ayrılığı sonrası kaliteli bir kanat takviyesi yapmak isteyen Kartal, rotayı iç pazara çevirdi. Yeni sezonda 12 yabancı sınırı olması nedeniyle yerli isim arayan Beşiktaş’ta liste başında Oğuz Aydın var. Alanyaspor’da iyi bir sezon geçiren 23 yaşındaki gurbetçi futbolcu, A Milli Takım’ın EURO 2024 kadrosundan çıkarılmıştı.

VAN BRONCKHORST, LAWRENCE'IN PEŞİNDE

Beşiktaş’ta teknik direktörlüğe Giovanni van Bronckhorst’un gelmesinin ardından odak yeni transferler olurken, İskoç basınından önemli iddialar geldi. Ada basınında çıkan haberlere göre genç hocanın hedefindeki isim Tom Lawrence. Temmuz 2022’den bu yana İskoçya’da forma giyen Galli sol kanat için Beşiktaş’ın hamle yapmaya hazırlandığı belirtildi. Bu sezon Rangers ile 32 maça çıkan Lawrence 3 gol atıp 3 asist yaptı. Oyuncunun 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki