FUTBOL KÖTÜ, 3 PUAN GÜZEL!

Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda karşılaştığı Yılport Samsunspor'u mağlup etti...
Haberin yayılanma tarihi:26 Kasım 2023, Pazar

RIZA HOCA İLE 2 MAÇ, 6 PUAN;

Trendyol Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda karşılaştığı Yılport Samsunspor'u 2-1 mağlup etti. Siyah-Beyazlılar, efsane teknik direktörü Rıza Çalımbay ile çıktığı 2 maçı da kazandı.

Beşiktaş 1-0 Başakşehir
Samsunspor 1-2 Beşiktaş

'Tosun Paşa' Boş Geçmedi

Beşiktaş'ın gollerini 16. dakikada Cenk Tosun ve 84. dakikada Omar Colley kaytdetti. Siyah-Beyazlı ekip, Rosier'in ceza sahası içinde düşürülmesi sonrası penaltı kazandı. Topun başına gelen Tosun Paşa'nın şutunu kaleci Okan Kocuk kurtardı ancak dönen topu Cenk Tosun tamamladı ve skoru 1-0'a getirdi. Ligde oynadığı son 3 karşılaşmada fileleri havalandıran tecrübeli forvet, bu sezon forma giydiği 16 karşılaşmada 4 gol ve 2 asistlit performans sergiledi.

Cenk Tosun, Burak Yılmaz'ı Geçti!

Opta verilerine göre; Samsunspor'a attığı golle Süper Lig kariyerinde 33 farklı rakibi karşısında gol sevinci yaşayan Cenk Tosun, Burak Yılmaz'ı (32) geride bırakarak Opta'nın detaylı veriye sahip olduğu 2007/08'den bu yana en fazla takımın filelerini havalandıran oyuncu oldu.

Aboubakar 2. Yarı...

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, tam iyileşmediği için 46. dakikada Onur Bulut'un yerine oyuna dahil oldu. Maç öncesi bir açıklama yapan teknik direktör Rıza Çalımbay, "Aboubakar tam net şekilde iyileşmedi. Onu riske etmedik. Belki ikinci yarı oyuna alabiliriz" ifadelerini kullanmıştı.

Colley attı, Beşiktaş Kazandı!

Maçta son sözü Omar Colley söyledi. Siyah-Beyazlı ekip, Omar Colley'in 84. dakikada attığı golle Samsunspor deplasmanında 2-1 öne geçti. Bu sezon Kara Kartal ile 16. maçına çıkan Gambiyalı stoper 4. golüne ulaştı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki