'FUTBOLUN PATRONU' OYUNCULARINDAN SERİ GALİBİYET İSTİYOR!

Beşiktaş'ın hocası Giovanni van Bronckhorst, oyuncularından ligdeki ilk puan kaybını yaşadıkları ve 1-1 sona eren Trabzonspor mücadelesini unutmalarını istedi...
Haberin yayılanma tarihi:18 Eylül 2024, Çarşamba

ÜMRANİYE'DE MOTİVASYON TOPLANTISI;

Bu sezon başına geçtiği Beşiktaş'ta kısa sürede önemli başarılar elde eden ve sezona Galatasaray karşısındaki görkemli Süper Kupa zaferiyle başlayan teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un, dün oyuncularıyla bir toplantı yaptığı öğrenildi.

Tecrübeli hoca, oyuncularından, ligdeki ilk puan kaybını yaşadıkları ve 1-1 sona eren Trabzonspor mücadelesini unutmalarını istedi.

"SİZLERE GÜVENİM TAM!"

Hollandalı teknik adamın, "Sizlere güvenim tam. Eyüpspor karşısında kazanarak, tekrar yeni bir serinin başlangıcını atalım" ifadelerini kullandığı belirtildi.

GOLCÜNÜN İLK HEDEFİ EYÜPSPOR

Son olarak Lugano maçında 2 gol birden atan Beşiktaş'ın yıldızı Ciro Immobile, gollerine Pazar günü oynayacak Eyüpspor karşılaşmasında devam etmek istiyor.

Siyah Beyazlılar'ın başarılı golcüsü Immobile, Trabzonspor deplasmanında beklentilerin altında kalmıştı Pozisyona girmekte çok zorlanan Immobile, Eyüpspor karşılaşmasını dört gözle bekliyor. Ligde 4-2 kazanılan Antalya maçında 2, 2-0 galip gelinen Sivasspor mücadelesinde 1 gol atan İtalyan yıldız, gollerine Pazar günü kaldığı yerden devam etmeyi amaçlıyor.

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki