GALATASARAY, TRABZONSPOR, BAŞAKŞEHİR VE BİR KAÇ KULÜP DAHA 'BİAD ETMEYE DEVAM' DEDİ!

(TFF) olağanüstü seçimli genel kurula açıklanan tarih 18 Temmuz'dan önce gitmesi için kulüplerden bazıları noter onaylı imza toplamaya başlamış ve şu ana kadar Süper Lig'den 11 kulüp imza vermişti....
Haberin yayılanma tarihi:16 Nisan 2024, Salı

Erken Seçim İsteyen Kulüpler İmzayı Toplayamadı;

Mehmet Büyükekşi yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu, seçimli olağanüstü kongre tarihini 18 Temmuz olarak açıklamıştı. Sandığa erken gidilmesini isteyen kulüpler, yeterli sayıya henüz ulaşamadı.

İmza Kampanyasına Destek Vermeyen Kulüpler

Mehmet Büyükekşi yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu, seçimli olağanüstü kongre tarihini 18 Temmuz olarak açıklamıştı. Bu karara Süper Lig takımlarının bir kısmı destek verirken diğer bir bölümü ise karşı çıkmıştı. TFF'nin açıkladığı 18 Temmuz'a olumlu bakan

Galatasaray,

Başakşehir,

Trabzonspor,

Çaykur Rizespor,

Alanya,

Konyaspor,

Gaziantep FK,

Hatayspor, seçimlerin hazirana çekilmesi için başlatılan imza kampanyasına destek vermiyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın başını çektiği diğer kulüpler ise haziran başında sandığa gidilmesini istiyor.

Erken Seçim İçin 130 İmza Gerekiyor

Bu doğrultuda noter tespiti ile başlatılan imza kampanyasında son rakamın 80'e ulaştığı öğrenildi. TFF'nin seçim tarihini erkene çekmesi için gereken kongreyi toplayacak rakamın 130 olması gerekiyor.

"Belki 10 Gün Erkene Çekebiliriz"

Dün itibarıyla bu sayıya ulaşılamadı. Bu gelişme üzerine sorunun büyümemesi için Galatasaray, Başakşehir ve Trabzonspor kulüplerinin tarihte esneklik yapılıp yapılamayacağını sorduğu, TFF'nin de "Belki 10 gün erkene çekebiliriz" yanıtını verdiği bildirildi.

Kulüpler Birliği Toplantısı Bugün

Bu arada Kulüpler Birliği, yaşanan süreci görüşmek üzere bugün toplanacak. Saat 14.00'teki toplantıya başkanlıktan istifa eden ama sonra vazgeçen Ali Koç da katılacak.

Erken Seçim İçin İmza Veren Kulüpler:

Fenerbahçe

Beşiktaş

Kasımpaşa

Fatih Karagümrük

İstanbulspor

Adana Demirspor

Samsunspor

Pendikspor

Antalyaspor

Sivasspor

Ankaragücü

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki