'GALATASARAY'I YENECEĞİZ!'

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:26 Şubat 2024, Pazartesi

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

"Çok çalışıyorum, karşılığını alıyorum, gol atıyorum. Çok mutluyum. Cenk Ağabey ile oynamak benim için ayrı bir şey zaten. Aramızda çok iyi bir bağ var. Benim için büyük bir ağabey. Beraber oynadığımız her anın tadını çıkarıyorum. Çok yardımcı oluyor bana. Derbi havasına camia olarak girdik diyebilirim. Kısmetse Galatasaray'ı da yeneceğiz'' dedi.

DURDURULAMIYOR

Siyah Beyazlı takımda genç youncu Semih Kılıçsoy, bir kez daha fileleri havalandırmayı başardı. Etkili oyununu sürdüren Semih Kılıçsoy, Süper Lig'de oynadığı son 10 maçta 9 gol atma başarısı gösterdi. Beşiktaş ile toplamda 23 maça çıkan 18 yaşındaki forvet, 10 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

'SEMİH REKORLAR KIRACAK'

Bjk yönetim kurulu üyesi Feyyaz UÇAR maçın ardından yaptığı açıklamada; "Camialar için derbi maçları çok önemli. Bizim Galatasaray'dan önce çok daha önemli maçımız var. Kupada Konyaspor maçı var. onu da Galatasaray maçı kadar önemsiyoruz. Her eksik oyuncunun etkisi olabilir ama Gedson'un yokluğunu hissetmeyiz diye düşünüyorum. Semih Kılıçsoy mevcut milli takımın kadrosunda olmalı. Bu performansıyla mutlaka milli takıma gitmesini bekliyoruz. Semih her zaman golü düşünen bir oyuncu. Gelmiş geçmiş en büyük rekoru kıracak. Son yıllarda yetişen en büyük golcü. Mevkisi fark etmiyor, çok özel bir oyuncu. Onu mümkün olduğu kadar çok Beşiktaş'ta tutmak ve Beşiktaş formasıyla seyretmek istiyoruz." 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki