GENÇ SEMİH'E REKOR TALEP!

Sadece Beşiktaş’ta değil, Avrupa’da da gözde gençler arasına giren Semih Kılıçsoy için birçok dev kulüp peşine takılırken, Siyah-Beyazlılar ise rekor bir bedel elde etmeden genç golcüsünü bırakmak istemiyor...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ocak 2024, Cuma

AVRUPA PEŞİNDE;

Son oynadığı 4 karşılaşmada 5 gole ulaşan Semih’i uzun süredir takibe alan Tottehnam, Borussia Dortmund, Aston Villa ve Napoli, oyuncudaki gelişimin artması üzerine daha yakından takip etmeye başladı. Futbolcuyu izlemek için Eyüpspor ile oynanan karşılaşmaya gelen ve Semih’in kısa süre almasıyla seyredemeyen scoutlar, yarınki Pendikspor karşılaşmasında da tribünde olacak.

YÖNETİM HEDEFİNİ BELİRLEDİ

Daha önce Cenk Tosun’u 22.5 Milyon Euroya Everton’a göndererek, transfer rekoruna ulaşan yönetim, bu kez bunu daha ileriye taşımak istiyor. Semih’in yükselen değerini gören Beşiktaşlılar, genç futbolcuyu 25 Milyon Eurodan aşağıya göndermek istemiyor. Yönetim henüz bunu dile getirmese de, beklentinin bu yönde olduğu vurgulandı.

SÖZLEŞMESİ YENİLENDİ

Beşiktaş, altyapısından yetişen 18 yaşındaki futbolcusunun sözleşmesini geçtiğimiz haftalarda 3 yıllığına 2028 Haziran ayı sonuna kadar yeniledi. 1.78 boyundaki santrfor alt yaş kategorilerinde milli formayı tam 27 kez giydi. 18 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 21 kez rakip fileleri havalandırdı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki