GERGEDAN'DAN BJK BAŞKANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

Gergedan Yapım'ın sahibi Cengiz Şahin, Başkan Hasan Arat hakkında divan kurulu toplantısında yaptığı açıklamalar nedeniyle suç duyurusunda bulunacağı söyledi...
Haberin yayılanma tarihi:10 Mart 2024, Pazar

PARANIN ÇOĞU TAHSİL EDİLDİ;

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ın, dün Hilton Bosphorus Otel'de gerçekleştirilen 2024 yılı 1. olağan divan kurulu toplantısında yaptığı, "Enteresan bir konserimiz var. Göksel konseri... Kulüpte bir şirket var Gergedan yapım diye. Kulübün içinden oluşuyor bu kişiler. 1 milyar 950 milyonluk bir fatura kesiliyor. Parasının %80'i falan tahsil ediliyor. Sanatçıya verilen parayı öğrendik, inanamazsınız. Konser de yapılmadı." açıklamalarının yansımaları devam ediyor.

Göksel'den Arat'a Yanıt: "Bende Merak Etmekteyim"

Sanatçı Göksel, Hasan Arat’ın sözlerine "Sayın Hasan Arat’ın açıkladığı rakamın konserimizle ilgili kısmından tarafımıza sadece avans ödemesi yapılarak söz konusu konser ileri bir tarihe ertelenmiştir. Buhar olan kısmı ben de merak etmekteyim… Koyu Beşiktaş’lı bir ailenin kızı olarak kulübümüzün her zaman yanındayım." yanıtını verdi.

Şahin: "Suç Duyurusunda Bulunacağım"

Öte yandan Gerdegan Yapım'ın sahibi Cengiz Şahin de Hasan Arat'ın açıklamalarına tepki göstererek, suç duyurusunda bulunacağını duyurdu. Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Doğrudur 2015 yılında ben kurdum bu şirketi ama sizin iftiralarınız ve beceriksizliğinizin üstünü kapamaya çalıştığınız çamurlarınızın izi kalsın diye kurmadım. Bizi başka şirketlerle karıştırdınız sanırım sayın başkan. Türkiye'nin kronik yönetici hastalığına yakalanmışsınız belli ki... Sırf sizden önceki yönetimi suçlamak için Türkiye'de 8 yıldır ayak basmadık yer bırakmayan Gergedan Yapımı zan altında bıraktınız. Bu işler başkaları için kolay olabilir fakat bu cümleler yenilir yutulur tanımlamalar değil. Pazartesi günü hakkınızda suç duyurusunda bulunacağımı da ayrıca buradan beyan etmiş olayım. Ne güzel ülke; çamur at binlerce kişi konuşsun hakkınızda, yorum yapsın. yakışık olmayan nitelendirmelerde bulunsun fakat gerçek de bir tarafta dursun. Yok ya geçti o günler... O takımın şerefli bir taraftarı olarak haksızlığınızın sonucunu yine buradan ayrıca gönül ve vicdan rahatlığı ile paylaşacağım."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki