GİOVANNİ GÜNAH ÇIKARDI!

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, farklı kaybedilen Ajax maçının ardından yapılan eleştirilere yanıt verdi...
Haberin yayılanma tarihi:27 Eylül 2024, Cuma

''DERS ÇIKARDIK''

"Maçlarda tercihler yaparsınız. Sadece iki farklı oyuncuyla başladık. Ciro'yu her maç 90 dakika oynatamayız. Bugün Mustafa'yı tercih ettik. İki 6 oynatma ihtiyacımız olduğu için Onana'ya şans verdik. Tabi ki yenilgilerden sonra ilk 11 tercihleri tartışılır. Benim görevim gerekli analizleri yapıp, alınan mağlubiyetten ders çıkarmak."

''İYİ OYNAMADIK''

"İstediğimiz skor değil ama benim beklediğim bir maç oldu. Buldukları her fırsatı değerlendirebilecek bir takıma karşı oynadık. Golleri savunma hatalarımız nedeniyle yedik. Sezonun ilk mağlubiyetini aldık. Her zaman oynadığımız seviyede değildik. Avrupa'da oyunumuzun en iyi şekilde olması lazım. Bugün en iyi oyunumuzu oynayamadık. Taktiksel planlarımız da tutmadı. Rakibin gollerinde fırsatları biz verdik. Mustafa için de bugün kolay bir maç olmadı. Bu maçta öğreneceği şeyler olacak"

"PLAYSTATION DEĞİL"

Giovanni van Bronckhorst, son olarak, "Bu PlayStation değil, oyuncularla görüşüyoruz. Ciro'yu oynatmamaya karar vermiştim. Fiziksel olarak nasıl hissettiklerine bakmalıyız. Elinizdeki en güçlü kadroyu kuruyoruz. Her ilk 11'in arkasında bir fikir vardır. Belki icra iyi değildi, o da benim sorumluluğum. Ciro oynamadığı için kaybettik demek kolay. Rafa'yı dinlendiriyorum pazartesine, çünkü yine bir maç var. Hoca olarak maçı kazanmak istersiniz. Rafa bizim için çok önemli. O yüzden onu çıkartmaya karar verdim." değerlendirmesinde bulundu.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki