GİOVANNİ VAN BRONCHORST AÇILIMI!

Siyah-Beyazlılardan önce 3 kez A takım deneyimi yaşayan 49 yaşındaki Hollandalı hocanın, kupayı kazanmasına rağmen ligde tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan Kara Kartal’ı nasıl ayağa kaldıracağı ve yönetimin bu tercihi merak konusu...
Haberin yayılanma tarihi:08 Haziran 2024, Cumartesi

KUPA CANAVARI;

- Ekol bir futbol ülkesinin yetiştirdiği isimlerden biri olan Van Bronckhorst’u Feyenoord’lu taraftarlar, takım özellikle savunmadan çıkarken çok fazla pas yaptığı için eleştiriyordu. Ancak Rotterdam kulübü, Van Bronckhorst ile 4 yılda 5 kupa kazandı.

- Manchester City’nin sahibi olan grubun Çin’deki takımında geçirdiği kısa dönemden sonra İskoçya’nın köklü kulübü Rangers’ın başına geçti. Glasgow kulübüne UEFA Avrupa Ligi’nde final oynattı. 

YILDIZLARA TAVİZ YOK

- Gio; Açık sözlü ve korkusuz bir hoca olarak tanınıyor. Örneğin; Hollanda Ligi’nde Feyenoord şampiyon olduğunda, son haftalarda kulüp efsanesi Dirk Kuyt’ı yedek bırakmıştı.

- Hücum futboluyla anılan Hollanda ekolünden ama gösterişli futbol yerine sonuç odaklı oynuyor. Bu da zaman zaman defansif futbol anlamına geliyor ve eleştiriliyor.

TOPRAKTEPE YARDIMCI FRIEDEL DANIŞMAN 

NAC Breda’yı 2. lig play-off’tan Eredivisie’ye taşıyan Jean-Paul Van Gastel, Van Bronckhorst’un 1 numaralı yardımcısı olacak. Başarı hanesinde Türkiye Kupası kazandığı yazan Serdar Topraktepe de Hollandalı hocanın yanında olacak. 1995-96 sezonunu Galatasaray’da geçiren ABD’li eski kaleci Brad Friedel da Beşiktaş Sportif A.Ş. Danışmanlığı görevine getirildi.


Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki