HASAN ARAT 2. BAŞKANINI AÇIKLADI!

Beşiktaş Başkan adayı Hasan Arat, seçilmeleri halinde Hüseyin Yücel'in ikinci başkan olarak görev yapacağını açıkladı...
Haberin yayılanma tarihi:29 Kasım 2023, Çarşamba

İŞTE O AÇIKLAMA;

Değerli Beşiktaşlılar, Yönetimimizde 2. Başkan olarak görev yapacak çok önemli bir ismi sizlerle paylaşmak istiyorum: BAHÇEŞEHİR ÜNİV. MÜTEVELLİ HEYETİ BAŞKAN V. BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İCRA KURULU BAŞKANI HÜSEYİN YÜCEL Hayatını Beşiktaş'a, spora ve eğitime adayan Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili ve Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okulları İcra Kurulu Başkanı. Beşiktaşımız için çıktığımız bu yolda kendisine başarılar diliyorum.

Hüseyin Yücel Kimdir?

Hüseyin Yücel, Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Fransa’da Paris 1 Panthéon-Sorbonne Üniversitesi Ekonomi ve İşletme bölümlerinde lisans eğitimini tamamladı. Türkiye’ye dönen Yücel, aile şirketlerinde icra ettiği farklı görevlerin ardından Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okulları’nın İcra Kurulu Başkanlığı'nı üstlendi. 2017 yılında eğitimin ayrılmaz bir parçası olarak gördüğü sporu, öğrencilere sevdirmek amacıyla Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Basketbol Takımı’nı kurdu. Takım, ilk yılında Süper Lig’e çıktı, 2022 yılında ise FIBA Europe Cup şampiyonu oldu. Hüseyin Yücel, daha önce Kulübümüzde Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbaşkan olarak görev yaptı. Halen Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili ve Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okulları İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan Yücel, iki çocuk babası, İngilizce ve Fransızca biliyor.

SÜRPRİZ İSİM YILMAZ ERDOĞAN

Arat, TV100 ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın programında açıklamalarda bulundu. Başkan adayı Hasan Arat programda Hüseyin Yücel'in ikinci başkan olacağını açıklarken, Arat'ın listesindeki bir başka yöneticiyi ise programın sunucusu Candaş Tolga Işık açıkladı.

Candaş Tolga Işık; Beşiktaşlılığı ile bilinen sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesinde olacağını açıklarken, Arat bu konu hakkında olumlu ya da olumsuz bir yorumda bulunmadı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki