'HATA YAPMA ŞANSIMIZ YOK!'

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü imza töreninde başkan Hasan ARAT önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:09 Ocak 2024, Salı

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

"Beşiktaş için en iyisini yapacağımızı söyledik. Sizin burada olmanız, yapacağımızın teminatıdır. Sayın Santos; siz ve yardımcılarınız hoş geldiniz. Onlarca başarılarınız var. Dünya kulübü Beşiktaş'a çok yakışıyorsunuz. Başarı için gerekli desteği vereceğiz. Santos'un gelişi, Beşiktaş'ın itibarından kaynaklanmaktadır."

"YENİ TRANSFERLERİMİZ OLACAK"

"Sakat oyuncularımız düzelecek. Yeni transferlerimiz olacak. Size ve ekibinize güveniyoruz. Beşiktaş'ı aydınlık günler bekliyor. Mister, siz aydınlık günlerin en büyük habercisi olacaksınız. Başarılar diliyoruz."

"YÖNETİM KURULU 15 TEKNİK ADAM ARASINDA SİZİ SEÇTİ"

''Sizinle bir ayı aşan zamanda, projelerimizi konuştuk. Son 5 maçımızı yakından izlediniz, eksiklerimizi tespit ettiniz. 15 üzeri teknik adam arasında sizinle çalışma konusunda yönetim kurulu oylarını sizin için kullandı. Siz de teklifimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Cumartesi günü Samet Aybaba ile görüntülü konuşarak hem fikir oldunuz."

"BEŞİKTAŞ HALKTIR, MÜCADELEYİ SEVER"

Hocaların hocası Fernando Santos; Beşiktaşlı mücadeleyi sever, halktır, cefakardır, duygusaldır, vatanını ve milletini sever, Beşiktaşlılar "Burası Beşiktaş" der.

"UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞÜYORUZ, HOCAMIZ DA TAKIMI ALMAK İSTEDİ"

15'in üzerinde teknik direktörle görüştük. Camiamıza kimin en iyi şekilde liderlik yapabileceğine baktık. Fernando Santos ile uzun zamandır görüşüyoruz. Hocamız da takımı almak istedi. Bundan sonra bizim çalışma tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Değerli medya mensupları haberleri yazarken camiamızı yıpratmasınlar. Beşiktaş, çok önemli bir camia. Zor günlerden geçebiliriz ama Beşiktaş'a herkes sahip çıksın. Bizim prensiplerimiz bu şekilde devam edecek."

"SÖZLEŞME HOCAMIZLA BİZİM ARAMIZDA"

"Bir açıklama yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Bu anlaşma, hocamızla aramızda bir anlaşmadır. SPK kuralları neyi gerektiriyorsa, onu yapacağız. Bundan sonra da basın mensupları, olmayan rakamları sağda solda yazmaktan vazgeçsin. Son derece dikkatli olun, çünkü bunlar spekülasyonlara neden olabilir. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum."

"BAILLY'NİN 3.5 MİLYON EUROLUK KONTRATINDAN KURTULDUK"

"14 yabancı oyuncumuz vardı. Oyuncu boşaltmadan, yeni yabancı alma şansımız yoktu. Samet Aybaba burada çok önemli işler yaptı. Eric Bailly'nin 3,5 Milyon Euro'luk kontratından kurtulduk. İkinci yarı ödeyeceğimiz 1,6 Milyon Euro'yu sildik ve yolladık.

"ONANA'NIN MALİYETİ 10 MİLYON EUROYDU"

 Beşiktaş'ın 10 Milyon Euro'luk tarihi Onana maliyeti vardı. Satın alma opsiyonlu Marsilya'ya verdik. Chamberlain ile sakatlığını ve ne zaman oynayacağını konuşacağız. Oluşan havuz çerçevesinde transfer yapacağız. Türk transferlerimiz olacak. 34. günde 22 oyuncu gitti, bu finansal olarak satış kadar önemli.

"SEMİH KILIÇSOY AVRUPA'DA EN ÇOK TAKİP EDİLEN OYUNCULARDAN BİR TANESİ"

Semih Kılıçsoy'un sözleşmesi 2028'e uzatıldı, Avrupa'da en çok takip edilen oyunculardan bir tanesi. Samet Aybaba altyapıdaki sözleşmeleri de kontrol ediyor. Hata yapma şansımız yok."

"TÜRKİYE KUPASI VE UEFA KUPASI HEDEFİMİZ VAR"

"Özellikle gelecek seneye çok iyi hazırlanacağız. Türkiye Kupası hedefimiz var, UEFA Kupası hedefimiz var. Her şey bitmiş değil. Türkiye Kupası'ını kazanarak gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak istiyoruz. Hedeflerimiz için hocamıza her türlü destek olacağız."

"DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE BÖYLESİNE ORGANİZE SALDIRI OLMAMIŞTIR"

"Haber konusunda bir şey saklama derdinde değiliz ama bir parça saygıyı hak ettiğimizi düşünüyorum. 30 günlük yönetime dünyanın hiçbir yerinde böyle organize saldırı olmamıştır. Bizden duymadıklarınızla spekülasyon yapmayın. Bu konuları gizli tutmamızın nedeni pazarlık gücü. Özellikle rakamlardan bahsederken dikkatli olun. İsim istediğiniz gibi yazın ama rakamları yazmazsanız daha iyi olur. Sizler de sonunda mahcup olursunuz. Keşke Victor Ruiz'in parasını ödediğimizi sorsaydınız. 2 Milyon Euro para ödedi Beşiktaş dün."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki