'HER ŞEYİMİZ PLANLI VE AÇIK!'

BJK Başkan adayı Hasan ARAT, Kütahya ve Afyonlu genel kurul üyeleri ile bir araya geldi...
Haberin yayılanma tarihi:08 Kasım 2023, Çarşamba

"İstediğim Antrenör İle Anlaşırım"

Beşiktaş başkan adaylarından Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arat, ismi geçen teknik direktörler ile ilgili, "İstediğim antrenörle anlaşırım, burası Beşiktaş" ifadelerini kullandı.

Arat, "Ben yarın sabah başkan olduğum zaman istediğim antrenör ile anlaşırım, burası Beşiktaş. Beşiktaş her şeye muktedirdir. Dünyanın her yerine bir saatte ulaşırım ben. Şu anda bütün teklifler geliyor.

"Çok Kısa Sürede Çözmemiz Gereken İşler Var"

Beşiktaş artı benim kendi spor dünyasında olan ilişkilerim, bu işi gayet kolay çözer, hem oyuncu eksiğimiz açısından hem de antrenör eksiğimiz açısından çok kısa sürede çözmemiz gereken işler var.

"Hiç Büyük Sürprizler Yaşamayacaksınız"

Biz bunların hepsine hazırlıklıyız. Hiç büyük sürprizler yaşamayacaksınız. Yurt dışındaki bütün natiflerimiz hazır, yurt içi hazır.

"Her Şeyimiz Planlı Ve Açık"

Yönetim kurulu arkadaşlarımızla kazandığımız takdirde oturacağız, konuşacağız ve kararımızı o gece vereceğiz. Bu kadar açık ve net. Her şeyimiz planlı ve açık" dedi. Bilindiği üzere Beşiktaş başkanlığı adaylığı için ismi geçen Emre Kocadağ ve Hasan Arat'ın, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın'ı düşündüğü iddia edilmişti.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki