HERKES SUSSUN BEŞİKTAŞLI OKAN KONUŞACAK!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:12 Mayıs 2024, Pazar

Kısa Keseceğim;

Çünkü ben susacağım, BEŞİKTAŞLI Okan CİHAN konuşacak. Onun müthiş azmi, Kartal yüreği, muhteşem yeteneği, konuşacak.

Deprem felaketini yaşadığımız talihsiz zamanların hemen ardından İstanbul’a davet ettiğim öğrenci/eğitimcileri, misafir ettiğim organizasyonda tanıma fırsatı bulduğum Heybeliada Lions Kulübü, Okan CİHAN kardeşime harika bir organizasyonda müthiş bir destek için yola çıkmış. Başta Hülya GÜVELİ Hanımefendi olmak üzere, tüm gönül dostlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

BEŞİKTAŞLI OKAN HAKKINDA…

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, yüzde 98 engelli dünyaya gelen ve el ile ayaklarını kullanamayan 26 yaşındaki Okan Cihan, büyük bir başarıya imza attı. Kalemi ağzı ile tutan, kitapları diliyle çevirip, bilgisayarı dudaklarıyla kullanan Cihan, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Okan Cihan, eklem kısıklığı nedeniyle dünyaya yüzde 98 bedensel engelli olarak geldi. El ve ayaklarını kullanamayan Cihan, çocukluğu döneminde dizleri üzerinde yürümeyi öğrendi. 

BEŞİKTAŞLI CİHAN, CİHANA BEDEL!

Kartal yürekli kardeşimin 15 Mayıs tarihinde Zeytinburnu’nda sergisi var. 16 Mayıs’ta Beşiktaş semtinde ((belediye) sergisi olacak. 18 Mayıs BJK-FB Tekerlekli sandalye Süleyman SEBA spor salonunda maçta olacak. VEEEEEE…

BEŞİKTAŞ kulübü başkanı SN: Hasan ARAT’ın kara kalem resmini çizmiş, kendisine hediye etmek istiyor. Bunu duyduğumda hemen Başkanla irtibata geçtim. Hasan bey her zamanki duyarlılık ve nezaketi ile final maçında Okan CİHAN’ın misafir edilmesiyle ilgili hemen talimat verdi. ‘Sonra Döndüm Dedim Ki İyi Ki BEŞİKTAŞLIYIM…’

Kıymetli, Kartal yürekli, Okan CİHAN kardeşim. Başkanından, taraftarına, belediyesinden, final maçına, taşından toprağına BEŞİKTAŞ seni bekliyor ve çağırıyor.

Emeği geçen, destek veren ve verecek olan herkese, hak edene Saygılarımla.

Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki