'İKİ FARKLI BEŞİKTAŞ!'

Beşiktaş, eski yönetim kurulu üyesi Sinan VARDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Şubat 2024, Salı

Zemin Fıstık Gibi, Hava Tam Bir Maç Havası, Seyircimiz Güzel Ama Bir Sorun Var;

İlk yarı boyunca topla oynama yüzdemiz çok düşük. Top hep Konyasporlu oyuncuların ayağında kaldı.Basit ve tek top oynayarak ilk yarı boyunca oyunun hakimiyetini ellerinde tuttular. Net bir gol pozisyonu olmadı. Beşiktaş birkaç cılız atak dışında tehlikeli bir pozisyon görmedik. İkinci yarıya sanki bambaşka bir Beşiktaş çıktı sahaya. Tamamen hüviyet değiştirdi.

Daha 2 Yarının Başında Başlayan Baskıda Hemen Meyvesini Verdi

Sağ taraftan paslaşarak kullanılan kornerde Rashica'nın arka direğe yaptığı ortasına Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Semih kafasının ucuyla dokundu ve golü buldu. Bu dakikadan sonra da rakibi baskı altında tutmaya devam etti Beşiktaş.

Yine sağ taraftan Rashica ile bulduğu pozisyonda Muçi'nin şutunu Konyaspor kalecisi elinden kaçırınca Cenk tamamladı ve skoru belirledi. Beşiktaş'ın ikinci yarıda ortaya koyduğu futboldan memnunum. Her zaman rakibini baskı altında tutup hücum odaklı oynaması gerekiyor. Bir kaç konuya daha değinmek istiyorum. Yeni transferlerimiz Al-Musrati tecrübeli bir oyuncu olduğunu ortaya koydu. Bir gol pozisyonu da buldu fakat olmadı. İlerleyen maçlarda çok daha iyi olacağına takımla uyumunun çok daha üst seviyeye çıkacağına inanıyorum. Rashica tartışmasız sahanın en iyisiydi. Oyundan çıkmasını pek anlam veremedim. Ayrıca bu hakemlerin Beşiktaş'ın oyuncularına bu kadar kolay kart göstermeleri ve faul çalmalarını anlamıyorum.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki