İLİŞKİLERİNİ GİZLİCE VİDEOYA ALAN SÜPER LİG FORVETİ MAHKEMEDE ÖZÜR DİLEDİ!

Alanyaspor’a transfer olan Güney Koreli futbolcu Hwang Ui-jo, rızasız cinsel içerikli videoları kaydettiği iddialarıyla Seul’de hakim karşısına çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:17 Ekim 2024, Perşembe

Mahkemede Özür Dileyen Hwang, Hayal Kırıklığı Yarattığı İçin Pişman Olduğunu İfade Etti;

Güney Koreli futbolcu Hwang Ui-jo, iki partneriyle yaşadığı cinsel ilişkiyi gizlice kayda aldığı iddiaları nedeniyle Seul'de ilk kez hakim karşısına çıktı. 31 yaşındaki golcü, "hayal kırıklığına sebep olduğu için derin pişmanlık duyduğunu" belirterek mağdurlardan özür diledi.  

Savcılığın iddialarına göre, Hwang, haziran ve eylül 2022 arasında dört farklı kez, partnerlerinin rızası olmadan cinsel birlikteliklerini gizlice kayıt altına aldı. Videolar, Hwang'ın baldızının bu görüntüleri şantaj amacıyla sosyal medyada paylaşmasının ardından gündeme geldi.  

MAĞDURLARIN KİMLİKLERİ GİZLENDİ

Şantaj suçlamasıyla yargılanan baldız, eylül ayında 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ancak Hwang hakkında, videoları yasa dışı şekilde kayda aldığı gerekçesiyle açılan dava devam ediyor. Savcılar, kadın mağdurların daha fazla zarar görmesini önlemek amacıyla kimlikleri hakkında bilgi vermekten kaçındı.

"ÖZÜR DİLİYORUM"

Hwang, Seul'deki mahkemede yaptığı açıklamada, "Bir daha asla yanlış bir şey yapmayacağım. Hem bir futbolcu hem de bir insan olarak en iyisini yapmak için çabalayacağım." dedi.

Üzgün olduğunu yineleyen Hwang, "Eylemlerimden zarar gören mağdurlardan içtenlikle özür diliyorum. Bana güvenen ve destekleyen insanları hayal kırıklığına uğrattığım için de derinden pişmanım." ifadelerini kullandı.  

Kariyerinde kısa süre önce değişiklik yapan Hwang, geçtiğimiz ay İngiltere’nin Nottingham Forest takımından Alanyaspor kulübüne transfer olmuştu. Hwang, geçen sezon ara transfer döneminde de Alanyaspor'a imza atmış ve 6 ay kiralık oynamıştı.

Alanyaspor'un 32 yaşındaki oyuncusu, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 3 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki