İŞTE STATIN ALTINDA Kİ OLAY İMALATHANE!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, kulübün bugün yapılan Divan Kurulu toplantısında gündeme bomba gibi düşen bir açıklama yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Mart 2024, Pazar

HERŞEY BELEŞ;

“Beşiktaş'ın Stadı’nın altında tekstil imalathanesi olduğunu biliyor muydunuz? Geçen hafta öğrendik. Hem de başka takım malları da üretiliyor. Kira da ödenmiyor, personelin yemeğini de Beşiktaş veriyor. Böyle bir şey olamaz, içim daraldı.” açıklamasını yapmıştı.

"Kullandıkları Alan İçin Beşiktaş’a Kira Ödenmiyor"

Övünç Özdem "Konuyu araştırdım. Yaklaşık 2,5 yıldır stadın altında tekstil atolyesi var. Fakat üretim yapılmıyor; formalara isim, reklam baskısı yapılıyor. Beşiktaş forması dışında farklı formalara da baskı yapılıyor. Kulüp ile bir bağı yok. Kullandıkları alan için Beşiktaş’a kira ödenmiyor" dedi.

Baskı Makinelerini Yüksek Bedelle Sattı

Karabük merkezli CMK Sportive isimli şirketin Beşiktaş'ın bazı branşlarına ve Kartal Yuvası'na baskı işi yaptığı, daha sonra kulübe, kendi baskı makinelerini yüksek bir bedelle sattığı iddia edildi. Şirket, statta eskiden oyun alanı olan GameOn'a bu makineleri ve kendi personellerini koydu.

Kulübün Bilgisayarlarından Sahte Ürün Üretildi

İddiaya göre şirketin tasarımcıları, kulübe ait bilgisayarları kullanırken, orijinal olmayan ürünler üretmeye başlayıp, internet üzerinden sattı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'la ilgili lisanssız ürün üretildi ve Beşiktaş ürünlerine Kartal Yuvası lisans etiketi basıldı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki