JEAN ONANA'YI KİMSE BEĞENMİYOR!

Beşiktaş'ın temmuz ayında Fransa'nın Lens kulübünden 4 Milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Onana'nın kiralık olarak ayrılması bekleniyor...
Haberin yayılanma tarihi:02 Ocak 2024, Salı

FRANSA'DA İKİ TAKIM İLGİLENİYOR;

Performansı sürekli tartışma konusu olan Kamerunlu futbolcu, hiçbir teknik adamın gözüne giremedi. 23 yaşındaki stopere yapılan yatırımı kurtarmak isteyen Siyah-Beyazlılar, en azından kiralık gönderip oynamasını sağlamak ve performansının düzelmesini umuyor. Ligue 2'de mücadele eden eski kulübü Bordeaux ve Saint- Etienne'in, Onana'yla ilgilendiği kaydedildi.

KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Siyah-Beyazlı takımda yalnızca 10 maçta süre bulabilen Onana, Fenerbahçe derbisinin ardından Eric Bailly, Vincent Aboubakar, Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal ile birlikte performans yetersizliği ve takım içindeki uyumsuzluklar nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

İTALYANLAR AMİR'İN PEŞİNDE

Adı sezon başında da Çizme ekipleriyle anılan Boşnak futbolcu için Serie A'dan iki kulübün nabız yokladığı öğrenildi. Bu takımlardan birinin Udinese olduğu belirtilirken, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun da İtalya seçeneğine oldukça sıcak baktığı öğrenildi.

BEKLENTİ 7 MİLYON EURO

Resmi teklifin gelmesi halinde Beşiktaş yönetimi, 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncuya karşılık 7 Milyon Euro bonservis talep edecek. Bu sezon 27 karşılaşmada forma giyen Amir, toplam 6 asist gerçekleştirdi. 

Sporx

Etiketler: Onana   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki