JONAS SVENSSON BEŞİKTAŞ'TA!

Bir yandan hoca konusundaki krizi Fernando Santos ile anlaşarak çözen Beşiktaş, diğer taraftan transfer hamlesine de devam etti...
Haberin yayılanma tarihi:08 Ocak 2024, Pazartesi

ANLAŞMA TAMAM;

Siyah Beyazlı takım, sağ bek Jonas Svensson ile anlaşma sağladı. Önceki gün Adana Demirspor ile sözleşmesini fesheden 30 yaşındaki Norveçli futbolcuyla 1.5+1 yıllık olmak üzere 2.5 senelik kontrat yapıldı. Oyuncunun yakın zamanda sağlık kontrolünden geçip imza atması bekleniyor. Tecrübeli oyuncuya ne kadar maaş ödeneceği bilgisine ulaşılamadı.

BEŞİKTAŞ'TA REKABET ARTACAK

Kariyerinde daha önce Alkmaar ve Rosenborg formaları giyen sağ bek, kulüp kariyerinde 464 resmi karşılaşmada 26 gol, 74 asist üretti. Norveç milli takımında ise 23 maça çıktı. Öte yandan Svensson kariyerinde 4 kupa kaldırdı. 2 kez Norveç ligi şampiyonluğu, 2 kez Norveç Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Jonas Svensson, futbol kariyeri boyunca 3'ü doğrudan, 1'i ikinci sarıdan olmak üzere 4 kez kırmızı kartla cezalandırıldı. Bunların tamamını Hollanda takımı Alkmaar'da gördü. Bu bölgede bir de Onur Bulut'un olması, Fransız futbolcunun şans bulma ihtimalini iyice düşürüyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki