KARA KARTAL GÖZÜNÜ KARARTTI!

Beşiktaş'ın transfer ettiği Gabriel Paulista'nın yanı sıra ve yine Kartal'ın transfer listesinde bulunan Hermoso ve Depay'ın serbest kaldığını duyuran Atletico Madrid'in paylaşımı Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı...
Haberin yayılanma tarihi:01 Temmuz 2024, Pazartesi

GOLCÜ ATAĞI;

Gol bölgesine en az iki ismin alınması gündemde. Dış basında Wout Weghorst (31) ve Luuk de Jong (33) Beşiktaş'a yakıştırıldı. Portekiz'in Record gazetesi ise Benfica'nın Brezilyalı santrforu Arthur Cabral için devrede olduğunu yazdı. Öte yandan Di Maria'dan da haber bekleyen Siyah Beyazlılar emin adımlarla ilerliyor.

PORTEKİZ'E ÇIKARMA

Devre arasında 11 Milyon Euro bonservisle Braga'dan Al Musrati'yi renklerine bağlayan Kara Kartal, Benfica ile sözleşmesi biten Rafa Silva'nın ardından aynı takımın golcüsü Arthur Cabral'ın peşinde. 1.86 boyundaki Brezilyalı forvet, geçen sezon 43 resmi maçta 11 kez ağları havalandırdı. Cabral konusunda Beşiktaş yoğun temas halinde. Beşiktaş'ın yüksek bonservis talebiyle karşılaşması halinde satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak.

CARLOS İDDİASI

Forvet arkasına Rafa Silva'yı alan kanada Di Maria'yı düşünen Kara Kartal'ın sözleşmesinde 1 Milyon İsviçre frangı serbest kalma maddesi bulunan Kevin Carlos'u istediği iddia edildi.

Yapılan haberde Siyah Beyazlılar Carlos'un menajeri ile birkaç görüşme gerçekleştirdi oyuncu için bilgi alındı.

Kevin Carlos, bu sezon 14 golle İsviçre Ligi'nin gol kralı olmayı da başardı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki