KARA KARTAL'IN HAALAND'I SEMİH KILIÇSOY!

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy bu sezon gösterdiği performansla resmen parlıyor...
Haberin yayılanma tarihi:23 Şubat 2024, Cuma

YÜKSELEN DEĞER;

Beşiktaş bu sezon aldığı saha sonuçlarıyla şampiyonluk yarışının uzağında kalırken, takımın 18 yaşındaki yıldızı Semih Kılıçsoy ise taraflı-tarafsız herkesin takdirini toplamaya devam ediyor. Kara Kartal'ın ışıl ışıl parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy yükselen grafiğini sürdürüyor.

Bu sezon ligde 13 maçta 8 gol atan ve 1 de asist yapan 18 yaşındaki oyuncunun bu performansı, Avrupa'nın dev kulüplerinin de dikkatini çekti. Almanya, İspanya, İtalya ve İngiltere'den birçok kulübün yakından izlediği genç oyuncunun gelecek sezon nasıl bir karar vereceğini merakla bekleniyor.

BUNDESLIGA'YA SICAK

Semih Kılıçsoy'un kariyer planını da büyük ölçüde belirlediği ortaya çıktı. Genç oyuncu M. City'nin dünyaca ünlü yıldızı Erling Haaland'ı örnek alıyor. Genç yaşta olması sebebiyle önce tecrübe kazanmayı isteyen Semih, bu yüzden Bundesliga'ya daha sıcak bakıyor. Yıldız golcünün hayali ise İngiltere Premier Lig'de top koşturmak.

Beşiktaş'a tarihinin en yüksek bonservis gelirinin kazandırması beklenen yetenekli oyuncunun, Bundesliga'ya ve Premier Lig'den önce gerçekleştirmek istediği iki hedeften biri bu sezon Beşiktaş'la Türkiye Kupası kaldırmak ve EURO 2024'te ay-yıldızlı formayı giymek.

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy'un, 100'üncü kez Siyah-Beyazlı formayı terletmesine sadece 2 maç kaldı. Kara Kartal'ın alt yaş grupları ve A takımı olmak üzere toplam 98 resmi maçında görev yapan Semih, 51 gol atarken, 7 de asist yaptı ve toplamda 58 gole doğrudan katkı sağlamayı başardı. 18'lik yıldız, iki maç daha oynarsa Beşiktaş formasıyla 'dalya' diyecek.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki