KARTAL BORSADA UÇUŞA GEÇTİ!

Hisse performansı, futbol kulüplerinin transfer faaliyetleri ve ligdeki başarılarıyla yakından ilişkilendirilen spor endeksi, geçen ay yüzde 9,5 değer kazandı. Yatırımcılarının yüzünü güldürdü...
Haberin yayılanma tarihi:02 Mart 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ'IN HİSSELERİ ARTTI

Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ, geçen ay Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muçi ve Ali Muhammed Al-Musrati'nin transferleriyle dikkatleri üzerine çekti. Bu transferlerin yanı sıra Beko ile 3 yıllık forma sponsorluğu anlaşması imzalandı ve Arçelik ile de forma sponsorluğu için görüşmelere başlandı. Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş'ın hisseleri yüzde 24 değer kazandı.

BÜYÜKLERİN SIKINTILI DÖNEMİ

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar hisseleri yüzde 2,4, Fenerbahçe Futbol AŞ hisseleri ise yüzde 6 değer kaybetti. Avrupa kupalarında beklenen performansı gösteremeyen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'a elenerek hayal kırıklığı yarattı. Fenerbahçe ise Ziraat Türkiye Kupası'nda MKE Ankaragücü'ne yenilerek çeyrek finalde elendi.

HİSSE PERFORMANSLARI

Beşiktaş'ın hisseleri yıl başından bu yana yüzde 57,7, Fenerbahçe'nin yüzde 13,9, Galatasaray'ın yüzde 11,4 ve Trabzonspor'un ise yüzde 7,4 arttı. Piyasa değerine göre Beşiktaş, 16 milyar 233 milyon 999 bin 999 lira ile en yüksek piyasa değerine sahip spor şirketi oldu. Fenerbahçe 10 milyar 313 milyon 716 bin lira, Galatasaray 7 milyar 581 milyon 600 bin lira ve Trabzonspor ise 4 milyar 325 milyon lira piyasa değerine sahip.

Halk Tv

Etiketler: Borsa   hisse   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki