KARTAL'A İTALYAN 10 NUMARA!

Siyah-Beyazlı yönetime, menajerler tarafından Suudi ekibi Al-Ittihad'ta forma giyen Brezilya asıllı İtalyan 10 numara Igor Coronado önerildi...
Haberin yayılanma tarihi:08 Şubat 2024, Perşembe

İDARECİLER FİYAT SORDU;

Şu ana kadar Jonas Svensson ve Joe Worrall'ı renklerine bağlayan Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor. Ön libero ve 10 numara bölgelerine oyuncu bakan yönetime, menajerler tarafından Suudi ekibi Al-Ittihad'ta forma giyen Brezilya asıllı İtalyan 10 numara Igor Coronado önerildi. 31 yaşındaki oyuncunun menajeri ile temasa geçen yönetimin, transfer şartları hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

1, 5 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Al-İttihad'dan 5 Milyon Euro maaş kazanan tecrübeli futbolcunun bu rakamın altında bir ücrete sıcak bakmadığı ifade ediliyor. Beşiktaşlı yetkililerin de bu rakamı makul bir seviyeye düşürebilmek için görüşmelerde bulunduğu da gelen haberler arasında. Bu sezon Suudi ekibiyle 17 maça çıkan tecrübeli 10 numara söz konusu karşılaşmalarda 5 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Güncel verilere göre 5,5 Milyon Euro değer biçilen Coronado'nun takımıyla olan kontratı 2025 yılında sona erecek.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki