KARTAL'DA MUSRATİ FARKI!

Beşiktaş'ın devre arasında Braga'dan aldığı Al Musrati, Konyaspor maçından sonra İstanbulspor mücadelesinde de 11'deydi...
Haberin yayılanma tarihi:26 Şubat 2024, Pazartesi

TAM NOT ALDI;

Al Musrati, Konyaspor maçından sonra İstanbulspor mücadelesinde de 11'de görev aldı. Tecrübeli orta saha oyuncusu, koşu kalitesi, akıl dolu pasları, doğru pozisyon alması ve rakipleri karşısında geçilmez özelliğiyle yine klasını konuşturdu. Siyah-Beyazlı taraftar maç sonunda Libyalı oyuncuyu performansından dolayı alkışladı.

HAKEMLERDEN MAÇIN HAKEMİNE TEPKİ;

İstanbulspor - Beşiktaş maçının hakemi Atilla Karaoğlan’ın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi. Yayıncı kuruluş beIN Sports’un hakem programı beIN Trio’da Deniz Çoban, Bahattin Duran ve Bülent Yıldırım dikkat çeken ifadeler kullandı.

Gedson'un Kartı!

Bahattin Duran: Gedson gördüğü bu sarı kartla birlikte gelecek maç cezalı duruma düştü. Bizde derbi maçları daha önemlidir diğer maçlardan. O yüzden daha hassasiyetle takip edilir bu pozisyon. Gedson Fernandes'in bu yaptığı kontrolsüz hareket. Top yok, topla ihtimali var mı? Hayır. Geldi, rakibinin ayağına net bir şekilde bastı. Bu basmanın karşılığı sarı kart. Atilla Karaoğlan doğru yerden baktı ve doğru değerlendirdi. Sarı kart kararı doğru.

Deniz Çoban: Tartışmasız sarı kart.

Bülent Yıldırım: Ben sadece şunu anlamıyorum. Çok önemli bir maç oynayacaksınız, oyuncu olsam oynamak isterim yani. 3 tane sarı kartım varsa kart görmemek için elimden geleni yaparım. Allah aşkına Gedson Fernandes burada neden böyle bir hamle yapıyor? Yani oyun istemiyor, sıkışık bir durum değil. Biraz daha yukarı bassa kırmızı olur bu. Topuğu yerde olduğu için net bir sarı kart. Hakem yanılmamış.

Bahattin Duran: Vitrin maç bu. Beşiktaş konum itibarıyla iyi durumda değil. Bütün oyuncular derbilerde ekstra performans gösterirler. O maçları beklerler, isterler.

Bülent Yıldırım: Süper Lig'in en formda orta saha oyuncularından, en çok top çalan orta saha oyuncularından, kendisine en çok faul yapılan orta saha oyuncusu. Çok değerli oyuncu. Şurada gördüğü gereksiz bir sarı kartla kendisini cezalı duruma düşürmüş.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki