KARTAL'DA TEK KAZANÇ SEMİH KILIÇSOY!

Beşiktaş’ın genç yeteneğine, İngiltere Premier Lig ekibi bir kez daha talip oldu...
Haberin yayılanma tarihi:02 Kasım 2023, Perşembe

''HAYALİM GERÇEKLEŞTİ''

Antalyaspor karşısında ilk kez Beşiktaş forması giyen 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunurken bu stadyumda oynayarak hayallerini gerçekleştirdiğini belirtti. Süper Lig'de erteleme maçında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Antalyaspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Beşiktaş'ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, Siyah-Beyazlı formayla ilk maçına çıkmıştı.

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Siyah-Beyazlılarda altyapıdan yetişen Semih Kılıçsoy, bu karşılaşmada ilk kez forma giydi. Altyapıda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki oyuncu, eski teknik direktörü Şenol Güneş tarafından karşılaşmanın 58. dakikasında Jackson Muleka’nın yerine oyuna dahil edilmişti. Müsabakada 32 dakika sahada kalan Semih’in, golsüz biten müsabakada Beşiktaş adına hücum hattında oldukça istekli olduğu gözlenmişti.

'BU STADYUMDA OYNAMAK HAYALİMDİ'

Bulduğu şans adına hocalarına teşekkür eden genç oyuncu, "Bugün ilk maçı oynadım. Bana bu şansı veren hocalarıma çok teşekkür ederim." ifadelerini kullanmıştı.

GENK DE İSTİYOR!

Konferans Ligi’nde 4 maçta 78 dakika şans bulan Beşiktaş’ın 18 yaşındaki futbolcusu Semih Kılıçsoy, 1 gol atma başarısı göstermişti. Genç yıldızı, Belçika ekibi Genk de takibe almıştı. Belçika basınının haberine göre; Semih Kılıçsoy, Genk’in radarına çoktan girmişti bile. Kulübün, devre arasına kadar Beşiktaşlı yeteneği izleyip ardından ara transfer döneminde teklifte bulunacağı aktarılmıştı.

TARİHE GEÇTİ!

Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen Semih Kılıçsoy, Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında takımının Tirana’yı 3-1 yendiği maçta oyuna son anlarda girmişti. Genç futbolcu, Arnavutluk ekibinin farkı 1’e indirdiği anda yeni transfer Onana’nın pasında ceza sahasına girip, sağ çaprazdan karşılaşmanın sonucunu ilan eden golü atmıştı. 17 yaş 346 günle Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncusu unvanını alan Semih’in bu performansı, camiayı çok mutlu etmişti.

BURAK YILMAZDAN ÖZEL İLGİ!

Tirana maçında ağları havalandırarak, Beşiktaş’ın Avrupa Kupaları’nda gol atan en genç oyuncusu olan geleceğin yıldız adayı Semih Kılıçsoy’la, Güneş’in o dönemde yardımcısı olan Burak Yılmaz yakından ilgileniyordu.

TECRÜBELERİNİ AKTARDI

Altyapı sorumlusu Mehmet Ekşi ve genç takım hocası Serdar Topraktepe’nin gelişiminde önemli rol oynadığı Kartal’ın yeni yıldız adayının, Burak Yılmaz’a emanet edildiği bildirilmişti. Şenol Güneş’in o dönemde yardımcısı olan Yılmaz’ın, hem saha içinde hem de saha dışında Semih’le yakından ilgilendiği, tecrübelerini ona aktardığı bilgisine ulaşılmıştı.

İNGİLİZLER VAZGEÇMİYOR

Beşiktaş’ın genç yeteneklerinden Semih Kılıçsoy’a İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa bir kez daha talip oldu. İngilizler’in sportif direktörü Monchi, 18 yaşındaki 1,78 santrfor için Kara Kartal’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

MONCHI BİR KEZ DAHA KAPIYI ÇALACAK

Beşiktaş’ın bir genç yeteneği daha Avrupalıların radarına girdi. Kartal’ın 18 yaşındaki hücum oyuncusu Semih Kılıçsoy için flaş bir gelişme var. Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’nın sportif direktörü Monchi, Semih için Beşiktaş’ın kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor. Yaz transfer döneminde genç yetenek için nabız yoklayan ancak olumsuz yanıt alan İspanyol futbol adamı, bu kez resmi bir teklifle Beşiktaş Yönetimi ile temasa geçme hazırlığında...

SEMİH SICAK BAKIYOR

Uzunca bir süredir Semih’i yakın takipte olan Monchi’nin, Beşiktaş’ı tatmin edecek bir bonservis miktarıyla ara transfer döneminde hamle yapması bekleniyor. Genç yıldızın, gelişimini hızlandırmak için Premier Lig fırsatına sıcak baktığı ancak son kararı da Aralık ayında yapılacak seçimde göreve gelecek yönetime bırakacağı öğrenildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki