KİCK BOKS FEDERASYONUNDA SKANDAL!

Minikler, Yıldızlar ve Gençler Kick Boks Avrupa Şampiyonası’na katılan sporculardan katılım, konaklama, yemek, ulaşım ve malzeme bedeli olarak 400 Euro talep edildiği iddia edildi...
Haberin yayılanma tarihi:15 Eylül 2023, Cuma

YANDAŞ ŞİRKET;

Birgün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre CHP Milletvekili Murat Emir, sporcuların şampiyona boyunca kullanacağı ve federasyon tarafından karşılanması gereken ekipmanların Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’nın eşine ait bir firmadan tedarik edildiğini öne sürdü. Federasyonun talep ettiği ücreti veren sporcuların, İstanbul’un Başakşehir ilçesinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kanuni Sultan Süleyman Erkek Öğrenci Yurdu’nda konaklatıldığını da ekledi.

KYK'DA KONAKLAMA

Devlet yurdunda konaklayan sporculardan herhangi bir ücret alınmadığını, alınsa dahi bu ücretin günlük yalnızca 30 TL olduğunu belirten Emir, “Ayrıca sporcuların kahvaltı ve akşam yemeği öğünlerini yurdun yemekhanesinde yediği, öğle yemekleri için ise ellerine verilen fiş ile anlaşma sağlanan yerde kır pidesi yedikleri iddiaları bulunmaktadır” dedi.

Sporcuların kullandığı ekipmanların Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’nın eşine ait olan ve Yeşil Çınar Spor Malzemeleri şirketince satıldığı da savunuldu.

CHP’li Emir, 2022’de Ayhan Bora Kaplan’la çekilmiş bir fotoğrafı da ortaya çıkan Salim Kayıcı hakkındaki iddiayı TBMM gündemine taşıyarak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yanıtlaması istemiyle şunları sordu:

- Sporculardan konaklama, yemek, ulaşım ve malzeme giderleri adı altında 400 avro ücret alındı mı?

- Federasyon Başkanı’nın eşine ait olduğu söylenen firma üzerinden malzeme-ekipman satışı yapıldı mı?

- Konaklamanın otelde yapılacağı iddia edilerek sporculardan para toplanmasının ardından KYK’ye bağlı devlet yurdunda konaklandığı doğru mu?

Halktv

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki