'KUPA YÜRÜYÜŞÜNE DEVAM!'

Ercan TANER yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:29 Şubat 2024, Perşembe

Muçi Şut Atmayı Seven Oyuncu;

Vuruşunda Konyaspor kalecisi Deniz hata yaptı. Pozisyonu Salih iyi takip edip golü attı. Maçın ilk devresinde kaleye sadece iki isabetli şut attı Beşiktaş. Bu rakam iyi değil tabii. Takımın iyi olan tarafı kaptırdığı topları daha kısa sürede geri almasıydı. İlk yarıda son kısımlar hariç top hakimiyeti Beşiktaş’ın oldu. Konyaspor devre biterken beraberliği sağlayabilirdi. Beşiktaş, rakibin üstüne gelmesine izin verince tehlikeli anlar yaşadı.

Santos Gelmeden Önce Kolay Gol Yiyen Takım Savunması Düzelme Sinyalleri Veriyordu.

Devre biterken takımın hafızasında o hata dolu maçlar canlanır gibi oldu sanki. Cenk Tosun ikinci golü atana kadar oyun içinde Muçi yaptığı klas hareketlerle beğeni topladı. Takım savunması yine toparlanmıştı.Rashica gol yollarında daha etkili olmalı. Savunmaya yardımı iyi. Svensson şans bulduğu maçı iyi değerlendirdi. Bakalım Santos derbiye onunla mı başlayacak?

Al-Musrati, 6 Numara Pozisyonunda Orta Sahayı Rahatlatmış Gözüküyor.

Sakatlığı yoksa Salih niye oyundan alındı acaba diye düşündüm. Tabii ki en iyisini teknik direktör bilir. Derbide Gedson’un yerine büyük ihtimalle Amartey görev yapacak. Santos onun son durumunu görmek için oyuna aldı. Masuaku gecenin iyileri arasında yer aldı. Beşiktaş pozisyon üstüne pozisyon üretmiyor.

Santos'un prensibi belli. Önce güvenlik. Zaynutdinov Beşiktaş seviyesinde bir joker oyuncu mu? Bence değil. Oyuna girer girmez inanılmaz bir hata yaptı. Az daha gol oluyordu. Beşiktaş'ın en büyük hedefi Türkiye Kupası ve yarı finale yükseldi. Santos'un oyun anlayışı Galatasaray maçında daha net anlaşılacak. Bakalım derbide bu oyun iş yapacak mı?

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki