mehmet büyükekşi ZİHNİYETİNİN ÜRÜNÜ, FUTBOLCU ESKİSİ TÜRK MİLLETİNİ AŞAĞILAMAYA KALKTI!

Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Türk futboluyla ilgili skandal ifadeler kullandı...
Haberin yayılanma tarihi:05 Mayıs 2024, Pazar

HADDİNİ AŞTI;

YouTube kanalı L1 Üçgen'e konuşan Altıntop, "Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok. Bu konuda mütevazı olamayacağım" ifadelerini kullandı. Bu açıklamaları kibirli bulan futbolseverler, sosyal medya hesaplarından Hamit Altıntop'a tepki gösterdi. Bazı taraftarlar da bu sözleri üzerine Altıntop'un hemen görevine son verilmesi gerektiğini savundu.

SEMİH KILIÇSOY'A ''BALON'' BENZETMESİ!

Hamit Altıntop, A Milli Takımımızın kadrosuna davet edilen ancak sonrasında Ümit Milli Takım'a gönderilen Beşiktaşlı Semih ile ilgili soruya da cevap verdi.

Genç yıldız adayı ilgili kararı teknik direktör Vincenzo Montella ile birlikte verdiklerini belirten Altıntop, "Beşiktaş tarafından mobbing kelimesi kullanıyor. Mobbing ne ya! Yani sizin oyuncunuz Ümit Milli Takım'da 2 Avrupa maçına çıkıyor ve gol de atıyor. Öyle bir platformda gol atıyor ki değeri artıyor. Ve biz bu şekilde onu geleceğe daha iyi hazırlayacağımıza inanıyoruz. Çünkü geçmişte örnekler var. O formayı erken elde eden piyasadan kayboluyor. Buna Montella ile birlikte karar verdik. O kararı kendisine ilk günden ilettik." diye konuştu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki