MİLLİ BASKETBOLCUNUN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN KAZADA KAN DONDURAN DETAYLAR!

Eski Milli ve Beşiktaşlı Basketbolcu İlkan Karaman’nın Muğla’nın Datça İlçesinde alkollü bir sürücünün çapması sonucu trafik kazasında yaşamını yitirdi...
Haberin yayılanma tarihi:09 Eylül 2024, Pazartesi

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ ÇARPTI VE KAÇTI;

Datça Cumhuriyet Savcılığının kazayla ilgili soruşturma başlattığını belirten yetkililer,  48 AIJ 713 plakalı aracın sürücüsü olduğu tespit edilen ve olay yerinden ayrılan E.A.Ö. isimli sürücüyü Datça Devlet Hastanesi önünde yakaladılar. Yapılan alkol ölçümünde 1.16 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü gözaltına alındı.

VATANDAŞ 112'Yİ ARADI

Muğla’nın Datça İlçesinde saat 2.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında kaldırıma çıkan  48 AIJ 713 otomobilin çarptığı eski basketbolcu İlkan Karaman, kazayı gören vatandaşların çağırdığı 112 ekibi tarafından kafa travması nedeniyle ilk olarak Datça Hastanesi kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumunun ağır olması nedeniyle ambulans ise Marmaris Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen Karaman, yaşamını yitirdi.

Datça Cumhuriyet Savcılığının kazayla ilgili soruşturma başlattığını belirten yetkililer, 48 AIJ 713 plakalı aracın sürücüsü olduğu tespit edilen ve olay yerinden ayrılan E.A.Ö. isimli sürücüyü Datça Devlet Hastanesi önünde yakalandığı bilgisini verdiler.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ İNŞAAT MÜHENDİSİ

Yapılan alkol ölçümünde 1.16 promil alkollü olduğu belirlenen ve kazadan dolayı kendisinde yaralanan sürücü, gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi için polis merkezine getirildikten sonra savcının talimatı ile gözaltına alınarak adlî tahkikata başlandı. Sürücünün inşaat mühendisi olduğu bildirildi.

BAŞARILARLA DOLU BİR KARİYER

Karaman, Türkiye'de Tofaş, Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem, Beşiktaş, İstanbul BB, Büyükçekmece, Petkim, Yalovaspor, Manisa BB ve Çayırova formalarını giymişti

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM

Beşiktaş, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2016-2017 sezonunda formamızı giymiş milli basketbolcu İlkan Karaman’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Basketbol camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerini yer verdi.

Fenerbahçe'den yapılan paylaşımda ise şu ifadeler kullanıldı, "2012-2014 yılları arasında formamızı giyen milli sporcumuz İlkan Karaman’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz."

TAYVAN’DAKİ BAŞARILARI

İlk Türk basketbolcu olarak gittiği Tayvan’da bir maçta 46 sayı atarak adını Asya Basketbol tarihine yazdıran Fenerbahçe'nin eski basketbolcusu İlkan Karaman Tayvan Ligi'nde geçen yıl Formosa Taishin Dreamers, Fubon Braves'i 107 - 89 mağlup ettiği maçta  Dreamers forması giyen İlkan Karaman, 38 dakika süre aldığı mücadeleyi 13/24 saha içi isabetiyle 36 sayı, 20 ribaund, 3 asist, 2 blokla tamamladı ve maçın en değerli oyuncusu seçilmişti.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Alkollü olarak kullandığı araç ile basketbolcu İlkan Karaman'a çarparak ölümüne sebep olan E.A.Ö çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Muğla kapalı cezaevine gönderildi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki