MİLLİ TAKIM 'FENA BİR MAÇ OYNAMAMIŞ!'

Vincenzo Montella, Portekiz'e 3-0 kaybedilen maçın ardından konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:23 Haziran 2024, Pazar

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

EURO 2024 F Grubu'nda Portekiz'e 3-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Vincenzo Montella, maçın ardından canlı yayında açıklamalarda bulundu. İtalyan hoca maça iyi başladıklarını ancak ilk golden sonra moral olarak düştüklerini belirtti. Montella, kaleci tercihi ve Arda Güler'in yedek kalması hakkında da açıklama yaptı.

"SONUNA KADAR MÜCADELE ETTİK"

"Genel olarak baktığınız fena bir maç oynadığımızı düşünmüyorum. İlk 20 dakikada rakibe göre daha çok gole yaklaştık. Böyle rakiplere gol atamayınca daha zor oluyor. İlk gol sonrası moral düştü, toparladık derken ikinci gol... Toparlamaya çalıştık, sonuna kadar mücadele ettik."

KALECİ DEĞİŞİKLİĞİ

"Her kalecimiz çok iyi. Altay'ın İtalya maçı çok iyiydi. Galler maçında da oyuna sonradan girip iyi oynadık. Bu sabah sakatlık haberiyle uyandık. Sonrasında tabi ki milli takım hocası olunca işler kötü gidince düşman milli hocası oluyor."

ARDA GÜLER'İN YEDEK KALMASI

"Bu yaptığımız seçimler; İsmail büyük sakatlıktan geri geldi. Hazır değilken 90 dakikayı çıkaracak değil demek istiyoruz. 45 ile 90 dakika farklı. Arda Güler için gerçekten çok üzgünüm. Bir sakatlık riski vardı. Oyuna alırken de düşündüm ama oyuna alırken belki bir gol atarız düşüncesiyle oyuna aldık. Yolumuz daha uzun. Bir farkındayız. Birbirimize güveniyoruz, özgüvenimiz eksilmedi. " açıklamalarında bulundu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki