'MİSTER' İNAT ETTİ BEŞİKTAŞ MAÇIN BAŞINDA YEDİĞİ GOLLE DERBİYİ KAYBETTİ!

Kartal, 2. dakika da yediği golle Fernando Santos'un beklenen hamleleri yapmamasının ardından kendi evinde Galatasaray'a 0-1 mağlup oldu...
Haberin yayılanma tarihi:03 Mart 2024, Pazar

KONUK TAKIMIN GOLÜ 2. DAKİDA GELDİ;

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta maçında Beşiktaş derbide Galatasaray'ı konuk etti. Sarı-Kırmızılılar derbinin ikinci dakikasında bulduğu golle müsabakayı 1-0 kazandı ve yeniden liderliğe yükseldi. Omar Colley 90. dakikada VAR incelemesi sonrası kırmızı kartla oyundan atıldı.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Omar, Masuaku, Al Musrati, Amartey, Muci, Rashica, Semih, Cenk

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Sanchez, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

GEDSON'UN YERİNE AMARTEY

Lig'in 28. haftasındaki derbide Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, kadroda zorunlu olarak bir değişiklik yaptı. Portekizli teknik adam, ligde İstanbulspor ile oynadıkları maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Gedson Fernandes'in yerine orta sahada Daniel Amartey'e forma verdi.

Kaleyi Mert Günok'a teslim eden Fernando Santos; savunma dörtlüsünü Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley ve Arthur Masuaku'dan oluşturdu. Orta sahanın merkezinde Al Musrati, Daniel Amartey ve Ernest Muçi'yi görevlendiren tecrübeli teknik adam, hücum hattını Milot Rashica, Cenk Tosun ve Semih Kılıçsoy'dan kurdu.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN ÖZEL KAREOGRAFİ

Beşiktaşlı taraftarlar, derbi öncesinde yaptıkları koreografiyle Siyah-Beyazlı kulübün 121. kuruluş yılını kutladı. Kapalı tribünde Beşiktaş'ın 1903'ten itibaren kullandığı logolar ve kulüp kurucularının görüntüsünün yer aldığı bir pankart açılırken, kale arkasında ise "Optik Başkan" olarak tanınan eski Beşiktaş tribün liderlerinden Mehmet Işıklar ile "Mühendis Oktay" olarak bilinen Oktay Akdemir'in görseli yer aldı.

Etiketler: derbi   Gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki