MUCİ ''BEŞİKTAŞ TARAFTARINI MUTLU EDECEĞİZ!''

Ernest Muçi, Beşiktaş’ın yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un göreve gelmesiyle birlikte daha ofansif bir futbol anlayışına geçiş yapacağına inandığını dile getirdi...
Haberin yayılanma tarihi:18 Haziran 2024, Salı

'ÇOK HEYECANLIYIM'

Arnavut futbolcu, “Van Bronckhorst çok iyi bir antrenör. Daha önce çalıştırdığı takımlarda çok başarılıydı. Onunla birlikte çalışacağım için çok heyecanlıyım. Bize güzel zamanlar yaşatacağını düşünüyorum. Taraftarımız her zaman olduğu gibi hepimizin arkasında duracaktır. Yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bence ofansif bir futbol oynayacağız ve taraftarımızı mutlu edeceğiz” diye konuştu.

MİLLİ TAKIM SÖZLERİ...

İlk olarak henüz 23. saniyede attıkları golle öne geçmelerine rağmen İtalya’ya yenildikleri maçı değerlendiren Muçi, “Maça çok iyi başladık ancak rakibimiz kaliteli bir takım. İlerleyen dakikalarda kendi futbollarını sahaya yansıttılar. Son bölümlerde beraberliği yakalamak için şansımız vardı ama maalesef kaybettik. Doğal olarak maçta daha fazla süre almak isterdim. Fakat hocamızın tercihlerine her zaman saygılıyım” dedi.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki